Neler Yeni

ModArt sistemi alamayanlar

TahinPekmez

80+ Silver
Pchocası hata yaptı orası ayrı. Modartın bunla alakası yok ama itopyadan ürünü alıyorum sepete ekliyor adrese gidiyorum stok değişti diyor? Bariz itopyanın hatası var
Aslında sepete eklenen ürünun belli bir süre orada kalması lazım. belli bir süre ödeme gerçekleşmezse sepetten çıkması lazım. Hepsiburada vs.bu şekilde

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
çare sallamak deil beyler site gitmiyor etmiyor 20 dk sonra alıyor millet hızlı olan alsın stok bitsin yada 10 20 dka bir 10 adet satsınlar söylesinler
alan kişi çocuk deil ya millet 1 saat f5 mi yapsın
Şu eleştiren adamları eleştirmeyide bırakın beyler sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam karşılık mı veriyim adama yoksa işlem falan var mı
Daha kuralları okumamışsın,galiba sende alamadın sistemi :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
kardeş sen aldın galiba alamayanlara laf etmeye devam edersen kural okumadan söverim sana yeterla velet herkezi aşşalayıcı mesajlar atıyp duruyorsun alamayanlara
Daha mesaj atmadım kimseyi aşağılamadım dikkat edersen,sen sövünce senin eline bir şey geçmiyor veya ben bir şey kaybetmiyorum alamayanlara laf atmıyorlar alamayıp üstüne laf edenlere laf atıyorlar dostum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,630
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bizim zihniyet çünkü böyle değişmez bişey çıkar bi kulp bulunur çıkmaz bişey bulunur memnun edemezsin bizim halkı

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben almaya çalıştım kredi kartı limitini astiniz dedi. Bakiyeyi banka kartına atıp aldım sonuncuyu aldım sanırım bdjsj

rado2373

80+
Daha mesaj atmadım kimseyi aşağılamadım dikkat edersen,sen sövünce senin eline bir şey geçmiyor veya ben bir şey kaybetmiyorum alamayanlara laf atmıyorlar alamayıp üstüne laf edenlere laf atıyorlar dostum.
dostum adamlar siteye laf ediyor 1 saat f5 yapıp alamıyorlar hızlı olan alsın diyor herkes sen yorum yapmak için yorum yapıyorsun boş yapıyorsun

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
dostum adamlar siteye laf ediyor 1 saat f5 yapıp alamıyorlar hızlı olan alsın diyor herkes sen yorum yapmak için yorum yapıyorsun boş yapıyorsun
Hızlı olan alsında yüklenmeyen siteye f5 atsa ne yarar ? Host hatası verdi büyük ihtimal görmedim ben.

no-name

80+ Silver
Pchocası hata yaptı orası ayrı. Modartın bunla alakası yok ama itopyadan ürünü alıyorum sepete ekliyor adrese gidiyorum stok değişti diyor? Bariz itopyanın hatası var
Hatası yok senden daha hızlı sepete ekleyip ödeme adımına geçmiş insanlar satın aldıkça stoktan düşüyor ve ürün sepetinden gidiyor

Top Bottom