ahmetefekly
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 35000
Sistem bu alınır mı topladım tek tek 35 etti burada da 40 zaten
İlan linkini özelden atar mısınız?Kardeşim öyle güzel alınmaz ki, ama öyle tatlı alınmaz ki... 7800xt sistemler daha ucuz ahhal aşkına ne yaşıyor bu adamlar yaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu fiyata 7800xt'li 2k monitör ekipman vs toplam sistem satıyorum ikinci el
Biraz araştır hocam 7700xt sisteme 35 bile çok su an parçalar premium değilse
Ne ilanı hocam?İlan linkini özelden atar mısınız?
Her forumcu bilirki hepsiburada trendyol gibi sitelerden asla hazırsistem alınmaz
hocam bu sistemdeki anakart yükseltmesi gerçekten mantıklı benceHer forumcu bilirki hepsiburada trendyol gibi sitelerden asla hazırsistem alınmaz
![]()
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Rami gskill24gb ile anakartı b760ile kasayı ventoyla değişin
Vade farkını peşin fiyatına eklemişler zatenKrallar peşin fiyatına 9 taksiti unutuyorsunuz hb de![]()
Krallar peşin fiyatına 9 taksiti unutuyorsunuz hb de![]()
aynen hocam o durum mevcut malesef vade yok diye aldığınız sistemin ederi zaten maksimum 33 34 hb de fahiş fiyatlandırma yapılmış 33ten vadesiz alsanız o zaman konuşabilirdik mantıklı olduğunuVade farkını peşin fiyatına eklemişler zaten![]()
Bende farkındayım ama ailem ordan alalım dedi mecbur ordan bakıyorum en fiyat performans sistemde bu bence. Peki bu sistem 1080P de oynatır mı fps düşüklüğü yapar mı çünkü ekran kartı 2K bildiğim kadarıylaaynen hocam o durum mevcut malesef vade yok diye aldığınız sistemin ederi zaten maksimum 33 34 hb de fahiş fiyatlandırma yapılmış 33ten vadesiz alsanız o zaman konuşabilirdik mantıklı olduğunu
hocam tam anlamadım ekran kartı 2k derken işlemci beslediği sürede 1080p de de oyun oynayabilirsiniz ki zaten 7700xt 1080p de daha iyi performans veriyor 7700xtden sonrası bir tık daha 2kya uygun ama 7700xt de 2k rahat oynatırBende farkındayım ama ailem ordan alalım dedi mecbur ordan bakıyorum en fiyat performans sistemde bu bence. Peki bu sistem 1080P de oynatır mı fps düşüklüğü yapar mı çünkü ekran kartı 2K bildiğim kadarıyla
https://www.itopya.com/vokreadyv1am...ingocedition12gb16gbddr51t_h28670#kategori_78