ModArt-V1 Ryzen 5 7600 sistem

Kardeşim öyle güzel alınmaz ki, ama öyle tatlı alınmaz ki... 7800xt sistemler daha ucuz ahhal aşkına ne yaşıyor bu adamlar yaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu fiyata 7800xt'li 2k monitör ekipman vs toplam sistem satıyorum ikinci el

Biraz araştır hocam 7700xt sisteme 35 bile çok su an parçalar premium değilse

Kardeşim öyle güzel alınmaz ki, ama öyle tatlı alınmaz ki... 7800xt sistemler daha ucuz ahhal aşkına ne yaşıyor bu adamlar yaaa

Ben bu fiyata 7800xt'li 2k monitör ekipman vs toplam sistem satıyorum ikinci el

Biraz araştır hocam 7700xt sisteme 35 bile çok su an parçalar premium değilse
İlan linkini özelden atar mısınız?

kendi sitesinde 35k

Her forumcu bilirki hepsiburada trendyol gibi sitelerden asla hazırsistem alınmaz

Rami gskill24gb ile anakartı b760ile kasayı ventoyla değişin

Her forumcu bilirki hepsiburada trendyol gibi sitelerden asla hazırsistem alınmaz

Rami gskill24gb ile anakartı b760ile kasayı ventoyla değişin
hocam bu sistemdeki anakart yükseltmesi gerçekten mantıklı bence

aynen hocam o durum mevcut malesef vade yok diye aldığınız sistemin ederi zaten maksimum 33 34 hb de fahiş fiyatlandırma yapılmış 33ten vadesiz alsanız o zaman konuşabilirdik mantıklı olduğunu
Bende farkındayım ama ailem ordan alalım dedi mecbur ordan bakıyorum en fiyat performans sistemde bu bence. Peki bu sistem 1080P de oynatır mı fps düşüklüğü yapar mı çünkü ekran kartı 2K bildiğim kadarıyla

Bende farkındayım ama ailem ordan alalım dedi mecbur ordan bakıyorum en fiyat performans sistemde bu bence. Peki bu sistem 1080P de oynatır mı fps düşüklüğü yapar mı çünkü ekran kartı 2K bildiğim kadarıyla
hocam tam anlamadım ekran kartı 2k derken işlemci beslediği sürede 1080p de de oyun oynayabilirsiniz ki zaten 7700xt 1080p de daha iyi performans veriyor 7700xtden sonrası bir tık daha 2kya uygun ama 7700xt de 2k rahat oynatır

https://www.itopya.com/vokreadyv1am...ingocedition12gb16gbddr51t_h28670#kategori_78
hocam şu sistemde bakabilirsiniz fiyat seçeneklerine vs

Geri