Neler Yeni

ModArt-x24 V3 İtopya Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Can

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Emre Şanda
Bence makul gibi. Daha bilgili arkadaşların yorumlarını da bekle ama.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,212
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Eh işte, alacaksanız kasayı da yükseltip alın. Yalnız ben bu fiyatlara 7500f 7700xt sistemler vardı sanki diye hatırlıyorum. 23 25K üstüne 7600 az gibi geldi.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Mehmetcan İvrendi
Eh işte, alacaksanız kasayı da yükseltip alın. Yalnız ben bu fiyatlara 7500f 7700xt sistemler vardı sanki diye hatırlıyorum. 23 25K üstüne 7600 az gibi geldi.
Evet 25.999TL hatta 24.999TL'ye falan Ryzen 5 7500F / RX 7700XT sistemler vardı hem'de bir sürü daha 5 ay önce falan Ama Malum Bazı kendini akıllı sanan çakal firmalar Dolar'da tık oynamamasına veya yeni zam gelmemesine rağmen fiyatları yükseltti hatta çoğu şuan 4060/7600 ve kalitesiz 4070'leri gainward vs. Gibi kötü sogutmalı GPU'ların vs. elden çıkarıyorlar aynı zaman'da Güclü ve Güzel olan başta Ekran kartları olamak üzere Diğer bileşenleri vs. stokluyorlar akıllarınca Yılbaşından sonra mininum 5K zam koyup 2K indirim F/P diye satacaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Fiyatta biraz daha çıkıp 7700XT sistem alınır. Sistem fena değil ama bu fiyat azıcık yüksek gibi.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Emre Şanda

Bu sistem ssd 1tb yaparak alınır mı, vade farksız 3 taksit yapıyor. Bu bütçe ile taksitli almam gerekiyor.
1 Ocaktan itibaren internet satışlarına gelecek ekstra vergiler ve stopaj durumlarını da göz önüne almamız gerekiyor artık. Tek kalemde pahalı ürün almaya niyeti olanlar bu ay sonuna kadar 3e 5e bakmadan almalı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatta biraz daha çıkıp 7700XT sistem alınır. Sistem fena değil ama bu fiyat azıcık yüksek gibi.

Bu var mesela anakarti nasıldır, ekran kartı modellerini az çok karşılaştırıyorum ama anakart ile bilgim yok.
Almışken de ddr5 olsun istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL

Bu var mesela anakarti nasıldır, ekran kartı modellerini az çok karşılaştırıyorum ama anakart ile bilgim yok.
Almışken de ddr5 olsun istiyorum

Anakartı almışken B650 chipset alın 620 yerine. Bütçenizi bilemem tabii ama MOSFET soğutması olan ve 2 tane M2 slotu olan bir anakart çok daha ileriye dönük olurdu ama bu kezde fiyat çıkıyor biraz yukarıya. Fakat linklediğiniz sistem gayet güzel. 300 küsür lira fark verin ve B650 chipset anakart alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berat Can
Anakartı almışken B650 chipset alın 620 yerine. Bütçenizi bilemem tabii ama MOSFET soğutması olan ve 2 tane M2 slotu olan bir anakart çok daha ileriye dönük olurdu ama bu kezde fiyat çıkıyor biraz yukarıya. Fakat linklediğiniz sistem gayet güzel. 300 küsür lira fark verin ve B650 chipset anakart alın.
Gaming.gen'de de var sistemler ama insanlar cw sorunundan bahsetmiş o korkuttu. 25-30 bin bandında tek tek toplanacak olsam ekran kartına ne kadar ayırmam gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Gaming.gen'de de var sistemler ama insanlar cw sorunundan bahsetmiş o korkuttu. 25-30 bin bandında tek tek toplanacak olsam ekran kartına ne kadar ayırmam gerekir.

Valla şu saatten sonra şahsi fikrim RTX 4070 ya da RX 7700 - RX 7800 XT'li sistemler dışında başka hazır bir sisteme yatırım yapmamanız. Her ne kadar 1080p'de oyun oynayacak olsanız da tabii finansal durumunuzu da bilmemekle beraber az önce bahsettiğim ekran kartı olan sistemleri almaya gayret edin. Hatta mümkünse 2 x 16gb şeklinde olsun ramler.

Top Bottom