Son fiyattır. Lütfen saçma tekliflerle gelmeyin..Adam eline gelmeden koymuş XD
Kanıt atsana kanka merak ediyorum tüm çıkan sistemleri nasıl 40 dakika sonra alabiliyorsunintel bitmişse amd ye bakın hocam ben 2 linki de sürekli yeniledim 19.45de alabildim. yani burada bu adamlara dil dökenleri gördükçe üzüldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sitede stok var adamlar hala burada milletten almaya çalışıyor
İntel tabii ki.Yükseltme açısından da daha verimli.İleride 13. nesillerle falan değiştirilebilir.Ama amdde bu zor.AM5 soket yayınlandı çünkü.Beyler hangi işlemci alinmalı
Ben düşünebilirim.Beyler AMD versiyonunu aldım artı olarak ilgilenen varsa Ankara'da elden veririm 13kya.
Hocam stoklar 5er dakika arayla açıldı. 200 stoğu bir anda vermediler. ben 1 sistem aldım sonra foruma baktım millet birbirine satmaya çalışıyor 13-14den param da vardı bir tane daha aldım.Kanıt atsana kanka merak ediyorum tüm çıkan sistemleri nasıl 40 dakika sonra alabiliyorsun
Aynen stok belli aralıklarla yenilendi ben de 19.25'de mi ne alabildim.Hocam stoklar 5er dakika arayla açıldı. 200 stoğu bir anda vermediler. ben 1 sistem aldım sonra foruma baktım millet birbirine satmaya çalışıyor 13-14den param da vardı bir tane daha aldım.
adam gelmiş bana kanıt at diyor. ben bu kafayı anlamıyorum. usta şaşırıyorum böyle insanları gördükçeAynen stok belli aralıklarla yenilendi ben de 19.25'de mi ne alabildim.
Hocam f6 yıda almistiniz her sistemi nasıl alabiliyorsunuzHocam stoklar 5er dakika arayla açıldı. 200 stoğu bir anda vermediler. ben 1 sistem aldım sonra foruma baktım millet birbirine satmaya çalışıyor 13-14den param da vardı bir tane daha aldım.