MODE NOT SUPPORTED HATASI

Reaksiyon skoru
1
anakart: asus p5kpl-am se
işlemci: q8400
ram:3gb
ekran kartı: gt630
Monitör: Casper Kare 17 inç
bu sistemi 2. el olarak küçük kardeşime topladım league of legends tarzı oyunları oynayabilmesi için fakat oyunlara girerken monitör kararıp ''MODE NOT SUPPORTED '' diye bir hata veriyor ve bilgisayarı tuştan kapatana kadar düzelmiyor arkada oyun açılma sesi geliyor fakat görüntü vermiyor sizce sorun neyde olabilir?
ekran kartımın girişi dvi-i dual link 24+5 monitörüm ise vga çıkışlı çevirici sayesinde şu an kullanabiliyorum görüntü veriyor fakat oyuna girince yukarıda yazdığım şekilde hata veriyor acaba çeviriciden diye mi düşündüm ama hiç görüntü vermezdi herhalde iyi forumlar dilerim.

anakart: asus p5kpl-am se
işlemci: q8400
ram:3gb
ekran kartı: gt630
Monitör: Casper Kare 17 inç
bu sistemi 2. el olarak küçük kardeşime topladım league of legends tarzı oyunları oynayabilmesi için fakat oyunlara girerken monitör kararıp ''MODE NOT SUPPORTED '' diye bir hata veriyor ve bilgisayarı tuştan kapatana kadar düzelmiyor arkada oyun açılma sesi geliyor fakat görüntü vermiyor sizce sorun neyde olabilir?
ekran kartımın girişi dvi-i dual link 24+5 monitörüm ise vga çıkışlı çevirici sayesinde şu an kullanabiliyorum görüntü veriyor fakat oyuna girince yukarıda yazdığım şekilde hata veriyor acaba çeviriciden diye mi düşündüm ama hiç görüntü vermezdi herhalde iyi forumlar dilerim.
oyuna girerken başlatma ayarlarından yüksek dpi ölçeklemeyi kapat ve 640x840 çözünürlük zorlama aç sınra oyuna girince düzelt

Hemen deniyorum hocam.
Post automatically merged:

Malesef aynı şekilde hiç açılmıyor ve aynı hatayı almaya devam ediyorum

Son düzenleme:
Sorunu Halletim sorun muhtemelen monitör ile oyunların çözünürlüğü uyuşmuyordu gittim 2. el bir dvi girişli monitör buldum dvi'dan dvi'a kablo da temin ederek sorunu çözdüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,641
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri