Ben 35 Mbps internet kullanıyorum 5 ghz destekler mi2.4 ile bağlandığınızda internetinizin tam hızına ancak modem yanındayken falan ulaşırsınız ama 5 ghz ile bağlandığınız da yan odaya ya da 2 oda mesafeye gitseniz de büyük kayıplar yaşamadın stabil bir bağlantı sağlar ancak 2.4 daha uzak mesafelerde bağlantı sağlerken 5 ghz o kadar uzak mesafelerde sağlamıyor.
İnternet hızının değil modemin desteklemesi gerekiyor.Ben 35 Mbps internet kullanıyorum 5 ghz destekler mi
Modem özelliğidir 5 ghz bağlantı. Modeniz ve telefon destekliyorsa bağlanabilirisiniz ki bence 5 ghz bağlantısı kurun daha stabil bir bağlantı sunar.Ben 35 Mbps internet kullanıyorum 5 ghz destekler mi
2.4 ghzde internet alanı kısıtlar ama daha iyi internet verirr, 5ghzde internet alanı geniş olur ama internet verimi 2.4ghzden az olur ona göre seçimini yapArkadaşlar merhaba bende tenda ac1200 modem var modemde 2.4 GHz ile 5 ghz var ben hep 2.4 kullanıyorum 5 ile arasındaki fark nedir
Tam tersi.2.4 ghzde internet alanı kısıtlar ama daha iyi internet verirr, 5ghzde internet alanı geniş olur ama internet verimi 2.4ghzden az olur ona göre seçimini yap
pardon, aynen tam tersi.Tam tersi.
Bağlanılan cihazın da desteklemesi önemli tabi.Modem destekliyor teşekkür ederim