Modem arayüzüne giremiyorum.

mmmmmmmmmmmmmmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
547
Merhaba. 2 günden beri modem arayüzüne giremiyorum. İnternetimde bir problem yok. Bu sorunu daha öncede yaşamıştım. Kendiliğinden düzeldi ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Bir fikri olan var mı? Veya bu sorunu yaşayıp da çözen?

Modem hangi firmanın veya modem markası nedir?

Link yerine 192.168.1.1 / 192.168.0.1 / 192.168.2.1 birini deneyin.
Kullanıcı adı: admin
Şifre: superonline / turknet / turktelekom

Deneyin sağlayıcınıza göre.

Modem hangi firmanın veya modem markası nedir?

Link yerine 192.168.1.1 / 192.168.0.1 / 192.168.2.1 birini deneyin.
Kullanıcı adı: admin
Şifre: superonline / turknet / turktelekom

Deneyin sağlayıcınıza göre.
Keneetic Extra Dsl Ac1200 modeme sahibim. Kullanıcı adı ve şifre konusunda sorunum yok. Doğru yazmama rağmen arayüze giremiyorum yani. Oturum aç'a tıklıyorum ya orada kalıyor ya da arayüze girdiği an sadece beyaz oluyor bir şeye tıklanmıyor. Güncellemeden öncede bu sorun oluyordu ama biraz bekleyince düzeliyordu. İki gündür hiç girememeye başladım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-06 182655.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 182655.webp
    7.9 KB · Hit: 14
Keneetic Extra Dsl Ac1200 modeme sahibim. Kullanıcı adı ve şifre konusunda sorunum yok. Doğru yazmama rağmen arayüze giremiyorum yani. Oturum aç'a tıklıyorum ya orada kalıyor ya da arayüze girdiği an sadece beyaz oluyor bir şeye tıklanmıyor. Güncellemeden öncede bu sorun oluyordu ama biraz bekleyince düzeliyordu. İki gündür hiç girememeye başladım.
Modeme reset atabilirsin, internet kullanıcı adı ve şifreni not al, modemi resetle.

Sıfırlamaktan başka çaren yok gibi. Tekrardan kurulum uğraştırır ama belki daha sorun yaşamazsın bu konuda.

Son aralar cs de aşırı Ping oluyorda onun için sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayüze girdim ama çok sade bendeki Huawei türk Telekomun modemi

Son aralar cs de aşırı Ping oluyorda onun için sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayüze girdim ama çok sade bendeki Huawei türk Telekomun modemi
QoS ile diğer kullanıcıların hızını kısıtlayıp kendinizinkini yükseltebilirsiniz. Modeminizin yanına QoS yazın Google'a veya YouTube'a illa ki videolar vardır. Türkçe yoksa İngilizce mutlaka vardır. Zor değil bu arada çok basit.

2-3 saat önce PlayStoreden yorum yaptım bu sorun için ve anında düzeldi. Keneetic candır! :love:

Geri