burak_tsn17
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Selamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
telefondan mı deniyorsunSelamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
Reset atın.Selamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
Evet ama bilgisayardan da denedim olmuyor.telefondan mı deniyorsun
Kullanıcı adınla parolayı mı bilmiyorsun ?Selamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
Modeme reset attım.Reset atın.
kullanıcı adı şifre ekranında mı kalıyorsun yoksa hiç mi giremiyorsun.Selamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
Biliyorum fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum.Kullanıcı adınla parolayı mı bilmiyorsun ?
Kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor.kullanıcı adı şifre ekranında mı kalıyorsun yoksa hiç mi giremiyorsun.
Gelmiyor derken ss atabilir misiniz ? beyaz ekranda mı kalıyorBiliyorum fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıcı adı ve şifre ekranı gelmiyor.
reset atın modem arkasındaki bilgilerle girinSelamın Aleyküm Türk Telekom kullanıyorduk Millenicom a geçiş yaptık modem arayüzünden bizim yapmamız gerekiyor fakat modem arayüzüne giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler denerim.reset atın modem arkasındaki bilgilerle girin
olmadı yetkili biriyle görüşün o size yeni kod vs verebilir