Alıntıyı görüntüleModem hakkında bilgi verir misiniz ? Ayrıca istedimiz her modemi kendi internetimizde kullanabilir miyiz ?
5ghz kablosuz hız için önemli diye biliyorum zaten adsl kullanıcam pek fark etmiyorsa fiyatta arttırmak istemiyorum ama illaki gerekliye sizin önerdiğinizi alabilirimalmaya değmez.
5GHz desteği yok.
Kaç mbps olursa olsun artık 5GHz bir ihtiyaç.
şu anlık en iyi tavsiyem:
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual Fiyatı
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kral bu 5GHz ne oluyor biliyormusunalmaya değmez.
5GHz desteği yok.
Kaç mbps olursa olsun artık 5GHz bir ihtiyaç.
şu anlık en iyi tavsiyem:
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual Fiyatı
TP-Link VC220-F3v AC 1200Mbps Kablosuz 2,4 ve 5 Ghz Dual en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
yani zaten adsl pek fazla hız vermiyor verebildiği kadarının en üst seviyesini versin diye dedim.5ghz kablosuz hız için önemli diye biliyorum zaten adsl kullanıcam pek fark etmiyorsa fiyatta arttırmak istemiyorum ama illaki gerekliye sizin önerdiğinizi alabilirim
kral 5GHz neyani zaten adsl pek fazla hız vermiyor verebildiği kadarının en üst seviyesini versin diye dedim.
bant genişliği. frekans.Kral bu 5GHz ne oluyor biliyormusun
ya işte 2.4GHz'e göre kablosuz veri hızın daha yüksek oluyor.kral 5GHz ne
bende bir tane 2.4GHz var bir tane 5GHz varbant genişliği. frekans.
şifresi farklıdır.bende bir tane 2.4GHz var bir tane 5GHz var
Ama sadece 2.4GHz ye bağlanıyor 5GHz ye şifre hatalı diyor
sadece wifikablolu bağlantıyla ilgisi var mı sadece wifi mi
Nerden öğrenirim şifresinişifresi farklıdır.
sadece wifi