Modem ışıkları yanıyor ama internet yok

Hebi

80+
Reaksiyon skoru
1
Türk telekomun evde internetini kullanıyorum ve bir anda internetim gitti ağ olarak görünüyor bağlanıyorum kablolu bağlantı da var ama interneti kullanamıyorum müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular ama çözebileceklerini düşünmediğim için buraya yazmak istedim normalde internetimde hiçbir sıkıntı yoktu

Türk telekomun evde internetini kullanıyorum ve bir anda internetim gitti ağ olarak görünüyor bağlanıyorum kablolu bağlantı da var ama interneti kullanamıyorum müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular ama çözebileceklerini düşünmediğim için buraya yazmak istedim normalde internetimde hiçbir sıkıntı yoktu

Modem yapılandırmasında kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapıldığı görünüyor mu?

Modem yapılandırmasında kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapıldığı görünüyor mu?
hocam modem yapılandırmasına giremiyorum admin olarak denedim kullanıcı adı ve şifreyi ama yanlış diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an giriş yaptım ama herhangi bir giriş görünmüyor

yapılandırmada sistemi yeniden başlattım öyle yaptığımda modemde internet kısmı yeşil yanarken kırmızıya dönüyor sonra yeşil geri yanıyor böyle bir döngüye girdi

Ekler

• image.webp
    image.webp
    536.6 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Örnek veriyorum. [email protected] şeklinde kullanıcı adınla giriş yapılmış mı? Böyle bir şey varsa ve modem durduk yere kendini resetlemediyse fiziksel bir arıza gibi görünüyor.

Örnek veriyorum. [email protected] şeklinde kullanıcı adınla giriş yapılmış mı? Böyle bir şey varsa ve modem durduk yere kendini resetlemediyse fiziksel bir arıza gibi görünüyor.
o şekilde biri giriş yapmamış yani nerden bakıldığını pek bilmiyorum ama şu an baktığımda sadece ben bağlandım

normalde hiçbir sorun yoktu hatta gecesinde de interneti kullanabiliyordum ama şu an tüm ışıklar da yanıyor ama internet yok

şu an güncel olarak internet kısmında yeşil ışık yanıyor ardından kırmızı ışık yanıyor bu bir döngüye girmiş

Geri