mandog
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,269
Modem arayüzünü bi ss atar mısınPpp ne ben hicbisey anlamadim bundan modem kullanifi adi şifresini yazdim halen net yok
Modem arayüzünü bi ss atar mısınPpp ne ben hicbisey anlamadim bundan modem kullanifi adi şifresini yazdim halen net yok
Knka şimdi işteyim akşam iftardan sonra detaylı anlatayım olur mu şimdi meşgulüm işteyim de zaten arkadaşlar destek olacaktırPpp ne ben hicbisey anlamadim bundan modem kullanifi adi şifresini yazdim halen net yok
Modem arayüzünü bi ss atar mısın
TamamKnka şimdi işteyim akşam iftardan sonra detaylı anlatayım olur mu şimdi meşgulüm işteyim de zaten arkadaşlar destek olacaktır
Elinde kurulum kısmında kullanacağın kullanıcı adı ve şifre var mıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam
Kolay kurulumu yaptim gene yokElinde kurulum kısmında kullanacağın kullanıcı adı ve şifre var mı
İnternet sağlayıcı verir o bilgileri
Bilgilerini biliyorsan solda birkaç sekmenin olduğu bir yer olur oradan hızlı kurulum ya da kurma sihirbazı ya da basit kurulum vb. bir şey yazması lazım ona tıkladıktan sonra gerisini halledersin
Biraz daha aşağı in orada tablo var. AttığınMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam
Gördüğüm kadarıyla modeme internet geliyor. Sadece kullanıcı adı şifre girmen lazım onu da sana türktelekomun vermiş olması lazım. Verdiği bilgileri girdin dimiMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanici adini falan boyle yazdim ama bisey olmadi
Modeme internet geliyor kurlumu yapamamışsın yüksek ihtimalle. Türktelekom sana kullanıcı adı şifre verdi mi? Sonu @ttnet ile bitmesi lazım kullanıcı adınınYok internet aan modem arayuzunde bos bos geziyom
Burda var gozukuyo ama yok
Müşteri hizmetlerini falan mi aramam lazim
Arayuzdeyim zaten neyi soruyonuz ?Modeme internet geliyor kurlumu yapamamışsın yüksek ihtimalle. Türktelekom sana kullanıcı adı şifre verdi mi? Sonu @ttnet ile bitmesi lazım kullanıcı adının
Arayüzde olman değil konu. Türktelekom sana sonu @ttnet ile biten kullanıcı adı verdimiArayuzdeyim zaten neyi soruyonuz ?
EvetArayüzde olman değil konu. Türktelekom sana sonu @ttnet ile biten kullanıcı adı verdimi
Ariza kaydi olusturdular kurulumu onlar da yapamadi anlamadim vallaha