Neler Yeni

Modem-Router Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammer Özlü
Öncelikle Merhabalar

1000mbps internete geçiş yaptım mevcut modem artık yetersiz özellikle Wi-Fi kısmında verimlilik çok düşüyor. Evin koridoru da uzun olduğu için kapsama alanı biraz geniş olsun istiyorum diğer ev sakinleri de kullanacağı için. Fiyat/performans kanadında bildiğiniz varsa önerebilir misiniz?(Fiber internet kullanıyorum VDSL/ADSL değil)

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Erdem
Öncelikle Merhabalar

1000mbps internete geçiş yaptım mevcut modem artık yetersiz özellikle Wi-Fi kısmında verimlilik çok düşüyor. Evin koridoru da uzun olduğu için kapsama alanı biraz geniş olsun istiyorum diğer ev sakinleri de kullanacağı için. Fiyat/performans kanadında bildiğiniz varsa önerebilir misiniz?(Fiber internet kullanıyorum VDSL/ADSL değil)
Bütçenizi bilmiyorum yazarsanız daha iyi yardımcı olurlar.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Öncelikle Merhabalar

ISS cihazından farkılı bir cihaz size çok daha fazla sinyal yayacağı anlamına gelmiyor. ISS cihazından farklı cihazlarda daha özgür ayar imkanınız var en başta.
Ülkemizde satılan tüm cihazların Avrupa yasal sınırları içerisinde olması gerekiyor.
Kullanıcı adınıza sığınarak; Antalya'da iseniz size tam destek olabiliriz.

Bütçe ve eviniz hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
Keenetic titan veya keenetic hopper araştırabilirsin bende hopper var memnunum çekim gücüde memnunum baya. Firmaların verdiği vardı çekmiyordu her yerde hopperi aldım 1 senedir var sanırım memnunum. Titan daha üst seviye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,710
Üyeler
161,740
Son üye
Elarcia
Top Bottom