Neler Yeni

Modem-Router onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Bütçe
500
Superonline 200 dow 10 up kullanicisiyim tekirdag suleymanpasada oturuyorum duyduguma gore buraya gigafiber gelicekmis yakin zamanda hg8245x6 modeme sahibim gpon fiber tarife kullaniyorum bu modeme ethernet ile baglaniyorum yeni bi router alsam pingim duser mi yada internet hizim steamde 20 mbyte iken tam hiz 24 25 olur mu yada lolde 15 ping alirken 10 11 ping olur mu eger oluyorsa
bana 400 500 tl bandinda router modem neyse ondan onerebilir misiniz suanda gozumde mr50g var 413 tl + 50tl indirimim var

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Bu güzel hem wifi6

Wardom

80+
abi hic cevap veren yoktu bende yeni konu actim
Cevap veren olmasa bile çoklu konudan rapor yersiniz yeni konu açarsanız.
Yukarıda konuyu yükselt kısmına basarsanız o kategoride ve ana sayfada üste çıkıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap veren olmasa bile çoklu konudan rapor yersiniz yeni konu açarsanız.
Yukarıda konuyu yükselt kısmına basarsanız o kategoride ve ana sayfada üste çıkıyor zaten.
bastim 3 kere hic cevap gelmedi yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu güzel hem wifi6
mr50g den iyi midir ve ethernet portlari tam gigabit mi

Wardom

80+
bastim 3 kere hic cevap gelmedi yinede
Kategoriye ilgiye göre değişiyor.
Geçen ben de router konusu açtım üste çıkarttım dönen olmadı pek.
Biri şu routerı önermişti bana.

işini görür mü bilemem bunu aldım ben. (amazonda kuponum vardı 550 ye aldım.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kategoriye ilgiye göre değişiyor.
Geçen ben de router konusu açtım üste çıkarttım dönen olmadı pek.
Biri şu routerı önermişti bana.

işini görür mü bilemem bunu aldım ben. (amazonda kuponum vardı 550 ye aldım.)
geldi mi nasil hangi interneti kullaniyorsaniz turk telekom turknet vb verilen modemden daha iyi ethernet hizlari veriyor mu ping dustumu ethernet ile baglantida yada 100 mbitin 85 90 ini alirken bunla 100 unun tamamini alabiliyor musunuz

Wardom

80+
geldi mi nasil hangi interneti kullaniyorsaniz turk telekom turknet vb verilen modemden daha iyi ethernet hizlari veriyor mu ping dustumu ethernet ile baglantida yada 100 mbitin 85 90 ini alirken bunla 100 unun tamamini alabiliyor musunuz
Daha kurulumunu yapamadım.
Kablonet kullanıyorum.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
mr50g den iyi midir ve ethernet portlari tam gigabit mi
mr50g wifi5 ben olsam wifi6 olan xiaomi alırdım ethernet portları gigabit ethernet yazıyor epey'de. Edit: sitesine baktım Full Gigabit Ethernet ports yazıyor yani tam gigabit

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
mr50g wifi5 ben olsam wifi6 olan xiaomi alırdım ethernet portları gigabit ethernet yazıyor epey'de. Edit: sitesine baktım Full Gigabit Ethernet ports yazıyor yani tam gigabit
peki hg8245x6 modem kullaniyorum superonline fiber sifresini ogrendim hg8245x6 wifisini kapatip lan portundan mr50g ye baglansam mr50gye ethernet ile yada xiamoi alip ethernet ile baglansam pingim duser mi

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
peki hg8245x6 modem kullaniyorum superonline fiber sifresini ogrendim hg8245x6 wifisini kapatip lan portundan mr50g ye baglansam mr50gye ethernet ile yada xiamoi alip ethernet ile baglansam pingim duser mi
Hiçbir fikrim yok ne desem yalan olur. Ben de yakında geçmeye düşünüyorum super online'a da daha geçmediğim için çok bilmiyorum ne desem yanlış olur. Ama ping çok düşeceğini sanmam eğer bilgisayara kablolu bağlanıyorsan

Top Bottom