Modemde sadece power ışıgı tek yanıyor?

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Merhabalar benim modem bu 1 haftadır internettim yok modemde sadece power ışığı tek yanıyor müşteri hizmetlerini aradım diyor alt yapı calışması var hızımı düşürdüm 16mbit te kadar yine aynı modem alabilirim ama masrafa girmek istemiyorum acabu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Bahsi geçen modem
IMG-20240117-WA0001.jpeg

Merhabalar benim modem bu 1 haftadır internettim yok modemde sadece power ışığı tek yanıyor müşteri hizmetlerini aradım diyor alt yapı calışması var hızımı düşürdüm 16mbit te kadar yine aynı modem alabilirim ama masrafa girmek istemiyorum acabu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Bahsi geçen modem
Alıntıyı görüntüle
modeminin vsdl dahil tum fişlerini çekip 5 dk bekleyin arkada açma kapama dugmesi olcak ondan fişleri takmadan 2 kere aç kapa yapin sonra fişleri tak duzelir

Valla knk denedim olmadı mecbur yeni modem alıcam
modem alacaksan bunlardan alma dandik bunlar omurluk olan model xyzelin VMG3312-B10B bu modemler omurluk fiber vdsl adsl hepsi destekli cok isinmaz şimşek çarpmalarinda yuksek voltaj korumasi vs mevcut omurluk modem bunlar

Dsl hattında kopukluk vs de olabilir veya ankastre kutusunda problem de olabilir zira şuan modeme internet erişimi saglanmiyor kablolarda sıkıntı var.

Yok knk kabloları tek tek kontrol ettim ve bende sıkıntı olsa sadece dsl ve İnternet ışığı yanmaz ama wifi felan yanar ışığı bizde sıkıntı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,850
Üyeler
196,828
Son üye
TIT4N
Geri