Neler Yeni

Modemde sadece power ışıgı tek yanıyor?

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Merhabalar benim modem bu 1 haftadır internettim yok modemde sadece power ışığı tek yanıyor müşteri hizmetlerini aradım diyor alt yapı calışması var hızımı düşürdüm 16mbit te kadar yine aynı modem alabilirim ama masrafa girmek istemiyorum acabu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Bahsi geçen modem
IMG-20240117-WA0001.jpeg

mehmettici

80+ Silver
Merhabalar benim modem bu 1 haftadır internettim yok modemde sadece power ışığı tek yanıyor müşteri hizmetlerini aradım diyor alt yapı calışması var hızımı düşürdüm 16mbit te kadar yine aynı modem alabilirim ama masrafa girmek istemiyorum acabu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Bahsi geçen modem
Alıntıyı görüntüle
modeminin vsdl dahil tum fişlerini çekip 5 dk bekleyin arkada açma kapama dugmesi olcak ondan fişleri takmadan 2 kere aç kapa yapin sonra fişleri tak duzelir

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakıyım bi teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dsl hattında kopukluk vs de olabilir veya ankastre kutusunda problem de olabilir zira şuan modeme internet erişimi saglanmiyor kablolarda sıkıntı var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Yok knk kabloları tek tek kontrol ettim ve bende sıkıntı olsa sadece dsl ve İnternet ışığı yanmaz ama wifi felan yanar ışığı bizde sıkıntı yok

Top Bottom