Mackenzien
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Modem şuan salonda ve odama taşımak istiyorum odamda bu priz var acaba odama taşıyabilir miyim
Hocam naptın bende aynı durumdayımModem şuan salonda ve odama taşımak istiyorum odamda bu priz var acaba odama taşıyabilir miyim
Alıntıyı görüntüle
Hocam naptın bende aynı durumdayım
Ben denemiştim olmamıştı.Galiba odaya takıp sonra modeme reset atıp sonra web arayüzü nden kurulum sihirbazını çalıştırmak lazım.Çünkü Port değişiyor.Ben denediğimde her şey geliyordu fakat dns gelmediğinden olmuyordu.Modem şuan salonda ve odama taşımak istiyorum odamda bu priz var acaba odama taşıyabilir miyim
Alıntıyı görüntüle
La konuyu hortlamışsın aralık ayını görünce şaşırdım.Hocam naptın bende aynı durumdayım
Ben denemiştim olmamıştı.Galiba odaya takıp sonra modeme reset atıp sonra web arayüzü nden kurulum sihirbazını çalıştırmak lazım.Çünkü Port değişiyor.Ben denediğimde her şey geliyordu fakat dns gelmediğinden olmuyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
La konuyu hortlamışsın aralık ayını görünce şaşırdım.
Lan konu 2020de neyin kavgası buModem resetlemeyle ne alakası var? Bağlı ise o prize kablo çekilebilir değilse çekilmez.
Öğrenmek için prizi hafifçe Sökmen yeterli kablo girişi olduğunu görünce takat çalıştırırsın.