Neler Yeni

Modemi diğer odaya taşıyacağım

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Herkese merhaba modemi odama taşıicam elimde şu küçük kutu gibi bağlantı olan şey den var ve 5/10 metrelik resimdeki kablodan bide telelfon hattından salonda prizin kablosu var modeme bağlı olan ben o modeme bağlı olan ve hatta bağlı olan kabloyu modem den söküp küçük kutu şeye takıp elimdeki 5/10 metrelik şeyide modemi odama getirip modememi takıcam teşekkürler

Ekler

• telefon-ara-kablosu-800x800.jpg
    telefon-ara-kablosu-800x800.jpg
    54.3 KB · Hit: 55

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
. , vs kullanmadığın için ne dediğini anlayamadım. Resimdeki DSL kablosu.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hıh bu kablodan bende 5/10 metrelik var
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle hani modemin bağlı olduğu prizden kablo varya bi ucu prize bi ucu modeme bağlı resimdekine benziyor ben o ucu modemden söküp o küçük kutu varya 3 tane girişi var modem kutusundan çıkıyor bir ucunu ona bağlayıp modemi odama götürüp 5/10 metrelik kabloyuda modeme bağlasam olurmu

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Tamam küçük kutu splitter diyosun. Olur öyle yapabilirsin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmkanın varsa tabii ki de kablolu bağlantı en hızlısı.
işte onu çekicem bide sana anlatayım olurmu diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmkanın varsa tabii ki de kablolu bağlantı en hızlısı.
şöyle modeme bağlı olan bide prize bağlı olan kare kablo varya ucu küçük onun ucunu modemden söküp küçük kutu gibi olan şeye bağlicam modemi odama götürüp elimde 5/10 metrelik aynı uca sahip kablonun bir ucunu o kutuya diğer ucunuda modeme bağlicam olur değilmi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
işte onu çekicem bide sana anlatayım olurmu diye
Okudum dediğin şeyleri. Gayet de güzel olur dostum. Yapabilirsin. :giggle:
Bir sorun çıkarsa özelden yaz bana hallederiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Boph
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Zeki Can Uysal
noktalama işareti kullanırsan daha iyi anlaşılır demiş arkadaşlar :) modem yerinde durabilir, yeterince uzun cat6 kablo alıp pc'yi taşıdığın odaya sadece kabloyu uzatabilirsin, veya illa modemi taşıyacağım diyorsan taşıdığın odada da belki telefon prizi vardır, ona takarsan çalışır. ev eskiyse ve her yerde telefon girişi yoksa o zaman mevcut yerden oraya bu senin resmini attığın dsl kablosundan yeterince uzun alıp uzatman lazım.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
noktalama işareti kullanırsan daha iyi anlaşılır demiş arkadaşlar :) modem yerinde durabilir, yeterince uzun cat6 kablo alıp pc'yi taşıdığın odaya sadece kabloyu uzatabilirsin, veya illa modemi taşıyacağım diyorsan taşıdığın odada da belki telefon prizi vardır, ona takarsan çalışır. ev eskiyse ve her yerde telefon girişi yoksa o zaman mevcut yerden oraya bu senin resmini attığın dsl kablosundan yeterince uzun alıp uzatman lazım.
o kablodan işe 5/10 metre var bir ucunu modeme takıcam odama getirip diğer ucunu şu küçük kutuya takıcam telefon prizideki kablonun ucunuda o küçük kutunun diğer ucuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Zeki Can Uysal
aynen, telefon prizinden çıkan kablo o küçük kutuya bağlanıyor, splitter o kutunun adı, telefon çaldığı zaman internet gitmesin diye var. sen de o kutuya bağlayacaksın, üzerinde senin internet için bağlayacağın yerde monitör gibi sembol olur genelde.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
aynen, telefon prizinden çıkan kablo o küçük kutuya bağlanıyor, splitter o kutunun adı, telefon çaldığı zaman internet gitmesin diye var. sen de o kutuya bağlayacaksın, üzerinde senin internet için bağlayacağın yerde monitör gibi sembol olur genelde.
o 5 metrelik kabloyu o splitter ın diğer ucuna bağlicam diğer ucunuda odama götürdüğüm modeme değilmi

Top Bottom