Yardım Modemi nasıl sıfırlayabilirim

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar bende zyxel vmg 1312 t20b modemi var.Turknet kullanıyorum.Modem arayuzune girebilirim.Ama modemi nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum

Not:Açıkçası kablosuz internetimde çok sık kopmalar oluyor bu yüzden sıfırlamak istiyorum
Tavsiyeleriniz nelerdir ?

Tam olarak neyden bahsettiğini anlamadım ama fişini çekince sıfırlanıyor bazı şeyler

arkasında küçük bi delik veya tuş olması lazım basılı tutunca 5-10 sn sıfırlıyor ve sonrasında intternet sağlayıcına üye bilgilerinle tekrar bağlanman lazım ki internet kullanabilesin , eğer kullanıcı ayar sıfırlama gibi bir şey ise modem içerisinden arayüzleri v.s varsayılan yap gibi ibarelerle sıfırlayabilirsin .
modem arayüzüne bağlanmak için http://192.168.1.1/ linkiyle tarayıncından girmen gerekli .

Arkadaşlar bende zyxel vmg 1312 t20b modemi var.Turknet kullanıyorum.Modem arayuzune girebilirim.Ama modemi nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum

Not:Açıkçası kablosuz internetimde çok sık kopmalar oluyor bu yüzden sıfırlamak istiyorum
Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Arkasinda bosluk olmasi lazim reset yazan igne ucuyla 5-10 saniye basili tut resetlenir

Tüm bilgileri sıfırlayıp yeniden kurulum yapacaksan, modemin arkasında ufak bir delik var reset yazar oraya iğne yardımı ile 5-10 sn kadar basılı tuttuğunda modem üzerindeki tüm ışıkların kapanıp tekrar açıldığını göreceksin. Işıklar tekrar yandığında cihaz sıfırlanır ve yeniden kuruluma hazır olur.

Geri