Neler Yeni

Molecule pc Donanim Arşi̇vi̇ Sistem Kargo Tarihi

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Ben de 20 Haziran da verdim bugün kargoya verildi yazıyor ama herhangi bir kargo takip numarası çıkmıyor kargo kim bilir nerde belki vermediler ama öyle yazıyorlar elime geçmeden pişmanlık duyuyorum biraz umarım elime geçtiğinde pişmanlığım artmaz.
Ben sistem üzerindende takip edemiyorum malesef siparişlerim kısmında da çıkmıyor sadece email olarak sipariş hazırlanıyor diye email geldi okadar.kargo firması kargo numarası oluşturacaktır diye düşünüyorum.yarin birdaha soracağım anlaşılan..

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Abdullah beyin ürünü + lg ekran siparişi verdim 18.06.2022 tarihinde. Bugün aradım 3 iş günü dediler. Bana pek üç iş gününde kargoya verilecek gibi gelmedi ya hayırlısı. Bir de sitelerinde canlı destek yok, üye girişi sorunlu. Ya şifre yenileyerek girebiliyorsun ya da çerez temizleyerek. Böyle olunca firmanın kalitesini ve güvenirliğini sorgulamaya başlıyorsun.
Bu ürün kargoya verildi olarak görünmesine rağmen ne bir takip numarası var ne de kontrol edebileceğimiz bir yönlendirme linki. Aradığımda sadece ÜÇ İŞ GÜNÜ zırvasından bahsediyorlar ve telefonlara bakanlar maalesef gün saymayı bile bilmiyor. Haliyle kargo teslim süreci ile ilgili yanlış bilgi veriyorlar ve ben düzeltmek zorunda kalıyorum. Kısacası müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kaldılar. Ürün geldiğinde umarım orada da başka başka acayip sorunlar yaşamam. 2 ay kargoda malzeme gezdiririz artık.

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Bu ürün kargoya verildi olarak görünmesine rağmen ne bir takip numarası var ne de kontrol edebileceğimiz bir yönlendirme linki. Aradığımda sadece ÜÇ İŞ GÜNÜ zırvasından bahsediyorlar ve telefonlara bakanlar maalesef gün saymayı bile bilmiyor. Haliyle kargo teslim süreci ile ilgili yanlış bilgi veriyorlar ve ben düzeltmek zorunda kalıyorum. Kısacası müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kaldılar. Ürün geldiğinde umarım orada da başka başka acayip sorunlar yaşamam. 2 ay kargoda malzeme gezdiririz artık.
Ben saat 17:50 de aradım ürünlerin Perşembe verilmez ise cuma günü verileceğinden bahsetti.yoğunluk varmış vs. sipariş numarası bile istemeden böyle birşeyler söylediler.kafalarına göre gönderim süresi veya kargolama süresi belirtiyorlar.20 sinde sipariş vermişim cuma günü gönderse haftaya teslim edilir..inşallah birde dediğin gibi herhangi bir sorun ile karşılaşmayız ancak bana ders olsun bu..

Lafleur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Akduman
Bana mail olarak gelmisti kargo takibi mailiniz kontrol edebilirsiniz eger kargoya verildiyse

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
steamcommunity.com/id/ersnbz/
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Ben de 20 Haziran da verdim bugün kargoya verildi yazıyor ama herhangi bir kargo takip numarası çıkmıyor kargo kim bilir nerde belki vermediler ama öyle yazıyorlar elime geçmeden pişmanlık duyuyorum biraz umarım elime geçtiğinde pişmanlığım artmaz.
evet sitede yazmıyor, müşteri hizmetlerini aradığında ulaşabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ışık sistem kapalı olsa bile yanıp sönüyor nedenini bilen var mı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 37

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Bana mail olarak gelmisti kargo takibi mailiniz kontrol edebilirsiniz eger kargoya verildiyse
Merhaba 2 gündür bugün yarın diyerek beklemekteyim malesef dün de kargoya verilmedi...bugün sabah aradım bugün kargoya verileceği söylendi.dünde aynı şekilde neye inanalım bilmiyorum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Öztürk
Bugün kargoya verildi inşallah yarın gelir bakalım sistem bize de sürpriz yapacak mı inşallah bir sorunla karşılaşmayız
evet sitede yazmıyor, müşteri hizmetlerini aradığında ulaşabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ışık sistem kapalı olsa bile yanıp sönüyor nedenini bilen var mı
sen de bir sorun oldu mı resim atmışsın sistem eline geçti sanırım

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Bugün kargoya verildi inşallah yarın gelir bakalım sistem bize de sürpriz yapacak mı inşallah bir sorunla karşılaşmayız

sen de bir sorun oldu mı resim atmışsın sistem eline geçti sanırım
yok kanka sistemde hiçbir sorun yok yukarıda arkadaşların kontrol et dediği her şeye baktım her şey 0 hiç kullanılmamış

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Abdullah beyin ürünü + lg ekran siparişi verdim 18.06.2022 tarihinde. Bugün aradım 3 iş günü dediler. Bana pek üç iş gününde kargoya verilecek gibi gelmedi ya hayırlısı. Bir de sitelerinde canlı destek yok, üye girişi sorunlu. Ya şifre yenileyerek girebiliyorsun ya da çerez temizleyerek. Böyle olunca firmanın kalitesini ve güvenirliğini sorgulamaya başlıyorsun.
aga kargon kac gunde verildi ve verilince mail attilar mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha K
Maks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum
hocam bende alcıam da sistem toplu mu geliyor biz mi takıyoruz kasaya?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
dünden beridir 3 kere sistem bir sorunla karşılaştı sistem yeniden başlatılıyor diye uyarı gelip bilgisayar kendini yeniden başlatıyor, bunun hakkında molekulepc'ye ticket açmalımıyım geçen hafta da 1-2 kez yapmıştı bunu

Top Bottom