monitör alcam kararsız kaldım

arda19

80+
Reaksiyon skoru
11

GamePower Intense X20 27″ 1ms 165Hz​

yoksa

GamePower 27″ GPR27C1MS144​

hangisini tavsiye edersinzi kararsız kaldım

oyun için ya hem hikaye oyunu hem de fps oyunu oynayacam artı çok film izleyen bir insanım o yüzden 27 inç tercih ettim
Post automatically merged:

4
Bütçe artırma şansınız varsa buna da bakabilirsiniz.

Bütçe artırma şansınız varsa buna da bakabilirsiniz.
27 inç demiş kanka adam :D

Bence ikiside alınmaz acer neredeyse 5k ve 144 hz 27 inç o parayı hak etmiyor , Samsungun g serisi zaten kötü ve kötü panel kalitesine sahip + va panel ghosting var

oyun için ya hem hikaye oyunu hem de fps oyunu oynayacam artı çok film izleyen bir insanım o yüzden 27 inç tercih ettim

4
Bütçenize göre şuanlık en iyisi bu hocam va panel ama çok sorun olmaz yapıcak bir şey yok samsung va panelden çok daha iyidir ;

Bence ikiside alınmaz acer neredeyse 5k ve 144 hz 27 inç o parayı hak etmiyor , Samsungun g serisi zaten kötü ve kötü panel kalitesine sahip + va panel ghosting var

Bütçenize göre şuanlık en iyisi bu hocam va panel ama çok sorun olmaz yapıcak bir şey yok samsung va panelden çok daha iyidir ;

Sizin attığınız daha mantıklıymış.

Bütçe artıyorsa ips panel bunu tercih edin ; https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,830743843.html

Artmıyorsa bir önceki attığım tercih edin aradaki tek fark panel farkı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri