Bütçe ve kullanım amacınız nedirGamePower Intense X20 27″ 1ms 165Hz
yoksa
GamePower 27″ GPR27C1MS144
hangisini tavsiye edersinzi kararsız kaldım
oyun için ya hem hikaye oyunu hem de fps oyunu oynayacam artı çok film izleyen bir insanım o yüzden 27 inç tercih ettimBütçe ve kullanım amacınız nedir
4Max bütçe ne kadar?
oyun için ya hem hikaye oyunu hem de fps oyunu oynayacam artı çok film izleyen bir insanım o yüzden 27 inç tercih ettim
Post automatically merged:
4
27 inç demiş kanka adamBütçe artırma şansınız varsa buna da bakabilirsiniz.![]()
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro VG271P UM.HV1EE.P04 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Düzelttim.27 inç demiş kanka adam![]()
Bence ikiside alınmaz acer neredeyse 5k ve 144 hz 27 inç o parayı hak etmiyor , Samsungun g serisi zaten kötü ve kötü panel kalitesine sahip + va panel ghosting varDüzelttim.
Bütçenize göre şuanlık en iyisi bu hocam va panel ama çok sorun olmaz yapıcak bir şey yok samsung va panelden çok daha iyidir ;oyun için ya hem hikaye oyunu hem de fps oyunu oynayacam artı çok film izleyen bir insanım o yüzden 27 inç tercih ettim
4
Sizin attığınız daha mantıklıymış.Bence ikiside alınmaz acer neredeyse 5k ve 144 hz 27 inç o parayı hak etmiyor , Samsungun g serisi zaten kötü ve kötü panel kalitesine sahip + va panel ghosting var
Bütçenize göre şuanlık en iyisi bu hocam va panel ama çok sorun olmaz yapıcak bir şey yok samsung va panelden çok daha iyidir ;
![]()
Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.080,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe artıyorsa ips panel bunu tercih edin ; https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,830743843.htmlBence ikiside alınmaz acer neredeyse 5k ve 144 hz 27 inç o parayı hak etmiyor , Samsungun g serisi zaten kötü ve kötü panel kalitesine sahip + va panel ghosting var
Bütçenize göre şuanlık en iyisi bu hocam va panel ama çok sorun olmaz yapıcak bir şey yok samsung va panelden çok daha iyidir ;
![]()
Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG277Q1A 27" 1 ms Full HD 165 Hz Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.080,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com