Denicem ya valla saçma saçma FPS alıyorumBen de bu fps olayına kafayı taktım adam 5600'le benle aynı fps'i alıyor.
Zannetmiyorum ama söyledikleri bu şekilde
Şu attığım benchmark'ta test eder misiniz rica etsem? 1280/1024 düşük ayar fidelity fx devre dışı olacak şekilde.
@F4IRFL4Y
@drakathx
![]()
Steam Workshop::CS2 FPS BENCHMARK DUST2
steamcommunity.com
Bana Diyorsan Zaten Orda Yaptım Önceki Mesajlarda Var 450 Avg AlıyorumBen de bu fps olayına kafayı taktım adam 5600'le benle aynı fps'i alıyor.
Zannetmiyorum ama söyledikleri bu şekilde
Şu attığım benchmark'ta test eder misiniz rica etsem? 1280/1024 düşük ayar fidelity fx devre dışı olacak şekilde.
@F4IRFL4Y
@drakathx
![]()
Steam Workshop::CS2 FPS BENCHMARK DUST2
steamcommunity.com
bu paraya hem 4k hem 1080p dual panel yüksek hz li monitör alırdın büyük bir bardak soguk su içSelamlar Beyler Aşağıdaki Monitörü Aldım Sizce H.o Mu G.o Mu ? Cs 2 Oynuyorum Full İyi Mi Sizce ?
Dualler de çıktı malum çok iyiler bencebu paraya hem 4k hem 1080p dual panel yüksek hz li monitör alırdın büyük bir bardak soguk su iç
Hangi Marka? Kaç Hz?
Hocam var mı öneri dualbu paraya hem 4k hem 1080p dual panel yüksek hz li monitör alırdın büyük bir bardak soguk su iç
Kral Peki 4060 İle Hangi Oyunu 4 K Oynicam?![]()
ASUS ROG Strix XG27UCG 27 inç 320Hz (OC) 1ms 4K Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
ASUS ROG Strix XG27UCG 27 inç 160Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitörwww.gaming.gen.tr
asus aynı sitede 320hz 1080p 4k 160 hz