Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitör çalışıyor olmasına rağmen ekran gelmiyor

usagisleo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayşegül Çelik
Öncelikle merhaba üç gün önce hazır sistem aldım iki gündür sorunsuzca çalışıyordu bugün bilgisayarı ilk açmamda açıldı kapatıp tekrar açtığımda görüntü gelmemeye başladı. Monitörü laptop ile test ettim monitörde sıkıntı yok. Ekran kartına bağlayınca monitörü sinyal yok diyip siyah ekran veriyor. Kasanın fanları vs çslışıyor. Ramleri, ekran kartını, kabloları çıkarıp tekrar taktım sorun çözülmedi. Sistem özellikleri şu şekilde.

AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 MPK İşlemci

Anakart

1 x COLORFUL BATTLE-AX A620M-D PRO V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart

Ekran Kartı

1 x GAINWARD RTX4060 PYTHON II NE64060019P1-1070V 8GB GDDR6 128bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

RAM

1 x Apacer Panther 16GB (1x16GB) 5200Mz DDR5 CL40 Gaming Ram (AH5U16G52C5227BAA-1)

SSD

1 x Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD (P320P512GM28)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Adnan
Monitörün bilgisayar giren kablosunu, anakarta takmışsındır. Ekran kartı slotuna takman lazım.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
reis aynı sorun bendede var yeni anakart takmıştım aynısı olmuştu benim çözümüm: bilgisayarın gücünü kesiyorum sonra biraz bekledikten sonra takıp açtığımda açılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün bilgisayar giren kablosunu, anakarta takmışsındır. Ekran kartı slotuna takman lazım.
öyle bişey olsa ilk açtığında bilgisayar açılmazdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Adnan
reis aynı sorun bendede var yeni anakart takmıştım aynısı olmuştu benim çözümüm: bilgisayarın gücünü kesiyorum sonra biraz bekledikten sonra takıp açtığımda açılıyor

Doğru diyon kral, senin de mi hazır sistem.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Nuri
Doğru diyon kral, senin de mi hazır sistem.
yok benimki toplama geçenlerde anakartı b450'den b550 ye geçirdim şuanda saçma bir sorun yaşıyorum sebebini daha araştırmadım

anakartı sıfır aldım ürüne zarar vermiştim sonra tamire yolladım geldi taktım böyle bir sıkıntı var birdaha ulaşıp deneyeceğim

sorun ondanmıdır bilmiyorum bir format atıp denicem aynı sorun devam ederse anakartı birdaha yolayacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Adnan
acıma yolla direk, madur olduguna belirt test edip yollasınlar, işim aksıyor falan de.

usagisleo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ayşegül Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kardesim sorunu cozdum ben. Bilgisayari kapatip ramleri cikardim ramsiz bir sekilde bilgisayari tekrar calistirdim sonra kapatip ramleri takip calistirdigimda acildi boyle yapinca bios kendini sifirliyomus sanirim oyle gordum bir yerde.

Top Bottom