Sağolasın kardeşim talihsiz bir kaza sonucu diyelim.değişim ne kadar olur acaba bilgin varmıNasıl çizdin kardeşim bunu böyle garanti kapsamına girmez bu geçmiş olsun
Kendi fiyatına yakındır bunun paneli kullanabiliyorsaniz kullanın bu şekildeSağolasın kardeşim talihsiz bir kaza sonucu diyelim.değişim ne kadar olur acaba bilgin varmı
Malesef kasko yokGeçmiş olsun kaskosu var mıydı? Garanti karşılamaz?
Görüntüde sıkıntı yok sadece gözüme batıyor takıntı oldu banaKendi fiyatına yakındır bunun paneli kullanabiliyorsaniz kullanın bu şekilde
Öncelikle merhaba vatan computer'den aldığım. Asus VA249HE modelli monitörümün ekranı çizildi 2 yıldan fazla garantisi var ne gibi yol izleyebilirim.Çizik için yapılabilecek bir uygulama varmı yardım lütfen.Alıntıyı görüntüle
pikselde sıkıntı yok çizik tırnağa takılıyor etkili olabilirmi kieğer piksel hücrelerinde sıkıntı yoksa bu durumu, arabalarda da kullanılan plastik yüzey çizik tamir kiti ile çözebilirsin. bir araştır derim.
Kullanıcı hatası. Bunun garanti kapsamında olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun.Öncelikle merhaba vatan computer'den aldığım. Asus VA249HE modelli monitörümün ekranı çizildi 2 yıldan fazla garantisi var ne gibi yol izleyebilirim.Çizik için yapılabilecek bir uygulama varmı yardım lütfen.Alıntıyı görüntüle