Monitör fiyat düşmesi

engin147

80+
Reaksiyon skoru
29
iyi günler arkadaşlar 10 gün önce amazondan satıcısı techburada isimli firmadan lg monitör aldm 3999 tl ye şimdi ise aynı ürünün fiyatı hepsiburadada 3399 tl ye inmiş durumda kasım sonu kampanyası diye biliyorum şimdi ürünü iade edip bu fiyattan tekrar almama gerek varmıdır sizce 600 tl lik bi fark var şu an.

iyi günler arkadaşlar 10 gün önce amazondan satıcısı techburada isimli firmadan lg monitör aldm 3999 tl ye şimdi ise aynı ürünün fiyatı hepsiburadada 3399 tl ye inmiş durumda kasım sonu kampanyası diye biliyorum şimdi ürünü iade edip bu fiyattan tekrar almama gerek varmıdır sizce 600 tl lik bi fark var şu an.
4000 tl bandındaki bir üründe 600 tl indirimden bahsediyorsun ki
bence çok çok iyi bir indirim

hangi monitör o

4000 tl bandındaki bir üründe 600 tl indirimden bahsediyorsun ki
bence çok çok iyi bir indirim

hangi monitör o
lg ultragear 24gs60f-b nakitim var indirimli olanı alıp elimdekini iade eder etmesine ama uğraşmak istemiyorum açıkçası alışveriş sonrası banka puan vs derken 400 tl gibi bi fark oluyo arada satıcısı amazon olsaydı aradaki fiyat farkını iade ediyolar ama göndericisi amazon satıcı farklı olunca direk iade edip yenisini alın diyolar karar veremedm açıkçası şimdi alıcağım yeni ürün bozuk vs çıkma durumuda var şans işi işte

lg ultragear 24gs60f-b nakitim var indirimli olanı alıp elimdekini iade eder etmesine ama uğraşmak istemiyorum açıkçası alışveriş sonrası banka puan vs derken 400 tl gibi bi fark oluyo arada satıcısı amazon olsaydı aradaki fiyat farkını iade ediyolar ama göndericisi amazon satıcı farklı olunca direk iade edip yenisini alın diyolar karar veremedm açıkçası şimdi alıcağım yeni ürün bozuk vs çıkma durumuda var şans işi işte
elbette son karar sizin
ya da para sizin karar sizin diyeyim ama
yeri geliyor 5000 tl lik üründe 100 tl daha ucuz ürün bulabilmek için sayfa sayfa dolaştığımız zamanlar oluyor

bence fiyat farkı gözardı edilmeyecek kadar iyi bir fark bu fiyat bandındaki bir ürün için

monitörü beğendiysen salla 400 500 lira için iade et geri al işine değmez. En fazla satıcıyla iletişime geç aradaki farkı iste. Aradaki farkı vermiyorsa zaten iade edip geri sipariş geçtiğinde sana ikinci el gibi bir ürün yollarlar büyük ihtimalle. Ya da amazondan iade et başka siteden satın al.
Post automatically merged:

ya da 27 inch ile aran kötü değilse msi 0.5ms 180hz fast ips 27" monitörü var 4600e onu da alabilirsin bunu iade edip
Post automatically merged:

O da bu https://www.itopya.com/msi-mag-275f...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698

aynı monitör tekrar sipariş geç. gelenin kutusunu açmadan eski siparişin kargo koduyla, iade yolla.

400 tl için telefonu iade edip daha ucuzunu aldım geçen gün.
Kutuyu açıp kullanmadıysam uğraşırdım şahsen 600 tl için.
Kutuyu açınca süreç uzayabiliyor bazen değmez o yüzden.

satıcı amazon olsaydı iyi olurdu aradaki fiyat farkını veriyor satıcısı farklı maalesef iade edp 3 4 gün monitörsüz kalma durumu var ve yeni alıcağım üründe sorun çıkıp çıkmcağını bilemyz şans işi bu sefer sıkıntılı bişey gelirse buda benim açımda kötü olur karar veremedm açıkçası

Geri