MONİTÖR HZ AYARI YAPAMIYORUM

Reaksiyon skoru
8
merhaba yeni sistem aldım mönitörüm 180 hz ve 4k ancak 180 hz seçeneği çıkmıyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Ekran görüntüsü 2024-11-14 230854.png

Hocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.
hocam windows update den mi
Post automatically merged:

Hocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.
bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesef

hocam windows update den mi
Post automatically merged:

bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesef
Hocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.

Hocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.
şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil mi

Ekran kartı driverını yüklemediysen yükle ondan gözükmüyor. Yüklediysen de display port ile dene sorunun çözülecek.

şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil mi
Hocam bunun dışında yapmanız gerek dediğim gibi marka model driver yazarak aratın kurun . Eğer hiç anlamıyorsanız modelini falan bulamıyorsanız nvdia ise kartınız otomatik tanımlayıcı var sitede zaten.

Geri