husmysterio
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
merhaba yeni sistem aldım mönitörüm 180 hz ve 4k ancak 180 hz seçeneği çıkmıyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Hocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.merhaba yeni sistem aldım mönitörüm 180 hz ve 4k ancak 180 hz seçeneği çıkmıyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
hocam windows update den miHocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.
bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesefHocam ekran kartı driveri olmadığı için böyle driveri kurun düzelecek. Şuan sadece görüntü almanızı sağlıyor oyunda oynayamazsınız düzgün şekilde.
Hocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.hocam windows update den mi
Post automatically merged:
bilgisyaarı yeni aldım pek bilgim yok malesef
şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil miHocam ekran kartınız nedir onu öğrenin öncelikle . Sonrasında marka model driver yazıp aratın Google’da. İndirip kurulum gerçekleştirin. Takıldığınız yeri sorun.
yüklemedim dp kullanıyorum zatenEkran kartı driverını yüklemediysen yükle ondan gözükmüyor. Yüklediysen de display port ile dene sorunun çözülecek.
Hocam bunun dışında yapmanız gerek dediğim gibi marka model driver yazarak aratın kurun . Eğer hiç anlamıyorsanız modelini falan bulamıyorsanız nvdia ise kartınız otomatik tanımlayıcı var sitede zaten.şuan windows update kısmında nvidia display yükleniyor bunun dışında driver işlemini yapacağız değil mi
Hocam bunun dışında yapmanız gerek dediğim gibi marka model driver yazarak aratın kurun . Eğer hiç anlamıyorsanız modelini falan bulamıyorsanız nvdia ise kartınız otomatik tanımlayıcı var sitede zaten.
https://www.zotac.com/us/product/gr...-geforce-rtx-4070-super-twin-edge-12gb-gddr6x bu siteden bunu yükletti bu mudur hocam
i5 14400fİşlemciniz nedir?
Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?i5 14400f
windows update den nvidia yükledim rtx 4070 super algıladı ve şuan çözdüm şimdi ayriyeten driver yüklemelimiyimAygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının fotoğrafını atabilir misiniz?