monitör için öneri lütfen

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar merhaba . aklım çok karışık . şimdi 144 hz almak istiyorum ekran kartım 1650 süper . cs oynuyorum . ben cs de 144 fps üstü rahat alırım zaten ama alacağım monitör gysnc olması lazım ki yüksek fps DEN dolayı yırtılma olmasın ama gysncler çok pahalı . sizce ne yapmalıyım ? bütçem max 1400
yoksa gysnc ye bakmayıp cs de fps i 144 e sabitlemem YETERLİ OLACAK MI ?
bir kaç yerde okudum DA vsync duydum ama o da sanırım cs DE sıkıntı yaratıyormuş ( gecikme )

Son düzenleme:
Başlığı düzenleyin ve konuyu büyük harflerle yazmayın lütfen

Ayrıca G-sync almak zorunda değilsin, ki zaten alamazsin çok pahalılar

Yırtılma olacak zaten kaçarı yok. Cs go da bu olağan bir şeydjr

Freevsync destekleyen monitörlerde G sync de kullanabilirsin tabi NVIDIA'nın verdiği liste haricindeki monitörlerde de var ama hangileri bilmiyorum neyse yine de Freevsync olan monitörü NVIDIA için de kullanabilirsin ve zaten G sync ile freevsync aynı şey değil.

mesela bu monitörde Freevsync kullanabilirsin sanırım NVIDIA kartta.

arkadaşlar merhaba . aklım çok karışık . şimdi 144 hz almak istiyorum ekran kartım 1650 süper . cs oynuyorum . ben cs de 144 fps üstü rahat alırım zaten ama alacağım monitör gysnc olması lazım ki yüksek fps DEN dolayı yırtılma olmasın ama gysncler çok pahalı . sizce ne yapmalıyım ? bütçem max 1400
yoksa gysnc ye bakmayıp cs de fps i 144 e sabitlemem YETERLİ OLACAK MI ?
bir kaç yerde okudum DA vsync duydum ama o da sanırım cs DE sıkıntı yaratıyormuş ( gecikme )
AOC C24G1 kullanıyorum.144hz 1ms 24 inç gayet memnunum.Freesync özelliği var diye biliyorum.Bir göz atabilirsin

Freesync olan monitörlerin çoğunda nvdia yazılımı ile g-sync desteği veriyor. Uygun yollu monitör istiyorsan 2 model önerebilirim. ilki 24" kavisli monitör. VG24VQ sağlam güzel monitör. 2si ise uygun yollu ıps panel 144hz olan VP249QGR modeli.

Asu VG24VQ modelini kullanıyorum çok memnunum g sync desteği var tavsiye ederim

vg24vq senin için çok ideal g ve free destekli ayrıca elmb var , ayrıca cs için hedef artısı modu var monitör o özellik ile daha kolay adam vurursun :D

Bende Asus'un VG248QG modelini kullanmaktayım tavsiye ederim 165Hz ço iyi bir ürün

Geri