Çözüldü✓ Monitör ihtiyacım var yardım rica ediyorum

Trknmtn

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum
Elimde 24.5 inc Asus tuf gaming ips panel monitör var.
Benim amacım boyutları yakın olsun fiyat açısından çok yukarı çıkmadan monitörümü ikilemek istiyorum elimdeki monitör ile oyun işimi görmek diğer monitör ile yanda video açmak veya oyun için destek amacı ile kullanmak yada tez işlerinde 2. ekran olarak kullanmak istiyorum
Rakam 3000 geçmese iyi olur
Kavisli ekran istemiyorum
Yardımcı olursanız sevinirim
Her türlü fikire açığım 60 hz i geçmesede olur gibi siz ne dersiniz

Hocam güzel duruyor fakat çok bilmediğimden ben ilk monitörü vatandan almıştım ve canlı görerek aldım va paneller soluk kalıyor gibi gelmişti yanılıyorsan düzeltirseniz sevinirim

Hocam güzel duruyor fakat çok bilmediğimden ben ilk monitörü vatandan almıştım ve canlı görerek aldım va paneller soluk kalıyor gibi gelmişti yanılıyorsan düzeltirseniz sevinirim
3000 TL'ye ips panel alamazsın dostum , arkadaşın attığı monitör fiyatına göre en iyisi , ayrıca ips dışındaki tüm panellere ipse göre biraz daha soluk kalabilmekte , va panel renk olarak yine tnden iyi yani 3k bütçeye bu monitörü alabilirsin soluk kalmaz fark etmezsin bile çok

3000 TL'ye ips panel alamazsın dostum , arkadaşın attığı monitör fiyatına göre en iyisi , ayrıca ips dışındaki tüm panellere ipse göre biraz daha soluk kalabilmekte , va panel renk olarak yine tnden iyi yani 3k bütçeye bu monitörü alabilirsin soluk kalmaz fark etmezsin bile çok
Tamamdır çok teşekkür ediyorum

Geri