Neler Yeni

Yardım Monitör ışığı alınır mı ?

Alsancak1

80+
Monitörün üst kısmına monte edilen şu ışıktan almayı düşünüyorum. Yurt içinde bulamadım. Monitörün üstüne takıp masayı aydınlatacam. Sizce almaya değer mi ?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
alınır ben kullanıyorum memnumum

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Fettah Özalp
Çok iyi bir item

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Link atar mısınız hocam ? Aynısını alayim madem memnunsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyor musunuz ?
aynısı hocam.

şunu da sipariş verdim henüz gelmedi. 2 ekranım var. bunu diğer ekrana takacağım. bunu da alabilirsin güzel duruyor

Son düzenleme:

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısı hocam.
https://www.temu.com/bgt_order_deta..._1740931301047_2lm7alyvzu&refer_page_sn=10054

şunu da sipariş verdim henüz gelmedi. 2 ekranım var. bunu diğer ekrana takacağım. bunu da alabilirsin güzel duruyor
Sipariş listesini atmışsınız hocam gözükmez bana. Ürünün direkt linkini atar mısınız ? Bu arada benim atmış olduğum linkteki ürün 33 cm. Biraz daha gezindim temuda ve 50 cm'lik olanını buldum. Sizce hangisini almalıyım ? Takacağım monitörün üst kısmının genişliği 50 cm civarı

Son düzenleme:

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Sipariş listesini atmışsınız hocam gözükmez bana. Ürünün direkt linkini atar mısınız ? Bu arada benim atmış olduğum linkteki ürün 33 cm. Biraz daha gezindim temuda ve 50 cm'lik olanını buldum. Sizce hangisini almalıyım ? Takacağım monitörün üst kısmının genişliği 50 cm civarı
düzelttim hocam pardon

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzelttim hocam pardon
Talha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?

Ekler

• IMG_20250302_204212_887.png
    IMG_20250302_204212_887.png
    3.3 MB · Hit: 36
  • qwqw-min.png
    qwqw-min.png
    2.7 MB · Hit: 36

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Talha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?
hocam benım monıtore olmuyordu. monıtorun ustune küçük bir ahşap parçasını sıcak silikonla yapıştırdım. ışığı da ahşapa taktım. Ahşapın ön kısmına siyah elektrik bandı taktım ahşap görünmesin diye

fotoğrafları atıyorum birazdan

Son düzenleme:

Alsancak1

80+
hocam benım monıtore olmuyordu. monıtorun ustune küçük bir ahşap parçasını sıcak silikonla yapıştırdım. ışığı da ahşapa taktım

fotoğrafları atıyorum birazdan
Bekliyorum hocam saolun bu arada her şey için.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    85.5 KB · Hit: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    60.1 KB · Hit: 26
  • 3.jpg
    3.jpg
    63.9 KB · Hit: 25
  • 4.jpg
    4.jpg
    129.6 KB · Hit: 22
  • 5.jpg
    5.jpg
    135.1 KB · Hit: 23

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Bana da bu daha güzel geldi. Ben ışığı aldığımda bunu görmemiştim. Bunu gördükten sonra bunu da aldım zaten. 1 2 güne elime geçer diye düşünüyorum. Bence bunu alabilirsiniz. Aceleniz yoksa ürünün bana ulaşmasını bekleyebilirsiniz. aldıktan sonra sizi bilgilendirebilirim

Top Bottom