Monitörün üst kısmına monte edilen şu ışıktan almayı düşünüyorum. Yurt içinde bulamadım. Monitörün üstüne takıp masayı aydınlatacam. Sizce almaya değer mi ?
Link atar mısınız hocam ? Aynısını alayim madem memnunsunuz.alınır ben kullanıyorum memnumum
Kullanıyor musunuz ?Çok iyi bir item
aynısı hocam.Link atar mısınız hocam ? Aynısını alayim madem memnunsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanıyor musunuz ?
Sipariş listesini atmışsınız hocam gözükmez bana. Ürünün direkt linkini atar mısınız ? Bu arada benim atmış olduğum linkteki ürün 33 cm. Biraz daha gezindim temuda ve 50 cm'lik olanını buldum. Sizce hangisini almalıyım ? Takacağım monitörün üst kısmının genişliği 50 cm civarıaynısı hocam.
https://www.temu.com/bgt_order_deta..._1740931301047_2lm7alyvzu&refer_page_sn=10054
şunu da sipariş verdim henüz gelmedi. 2 ekranım var. bunu diğer ekrana takacağım. bunu da alabilirsin güzel duruyor
düzelttim hocam pardonSipariş listesini atmışsınız hocam gözükmez bana. Ürünün direkt linkini atar mısınız ? Bu arada benim atmış olduğum linkteki ürün 33 cm. Biraz daha gezindim temuda ve 50 cm'lik olanını buldum. Sizce hangisini almalıyım ? Takacağım monitörün üst kısmının genişliği 50 cm civarı
Talha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?düzelttim hocam pardon
hocam benım monıtore olmuyordu. monıtorun ustune küçük bir ahşap parçasını sıcak silikonla yapıştırdım. ışığı da ahşapa taktım. Ahşapın ön kısmına siyah elektrik bandı taktım ahşap görünmesin diyeTalha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?
fotoğrafları atıyorum birazdanTalha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?
Bekliyorum hocam saolun bu arada her şey için.hocam benım monıtore olmuyordu. monıtorun ustune küçük bir ahşap parçasını sıcak silikonla yapıştırdım. ışığı da ahşapa taktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
fotoğrafları atıyorum birazdan
Talha hocam son bir sorum olacaktı size. Az önce farklı forumda birisi bunu alırken dikkat et iyi araştır yoksa monitörünün üstüne sıkıştıramazsın dedi. Sizin monitörünüzün arkası ne durumda bakabilir misiniz ? Benimki şu şekilde sıkıntı yaşar mıyım ?
Bana da bu daha güzel geldi. Ben ışığı aldığımda bunu görmemiştim. Bunu gördükten sonra bunu da aldım zaten. 1 2 güne elime geçer diye düşünüyorum. Bence bunu alabilirsiniz. Aceleniz yoksa ürünün bana ulaşmasını bekleyebilirsiniz. aldıktan sonra sizi bilgilendirebilirimHocam iyi düşünmüşsünüz valla helal olsun. Fakat ben işimi garantiye almak adına şöyle bir şey alsam nasıl olur ? Hiç uğraşmama gerek kalmaz. Buradaki ürün mıknatıs ile yapışıyormuş