Yardım Monitör Işık Sızması normalmi

Americano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
merhabalar ıps panel monitör kullanıyorum bu durumla karşı karşıyayım çok yok normalmidir hani sadece açışış ekranında her yer siyah olduğu için rahat bir şekilde görebiliyorum gerisinde göremiyorum monitörüme bir zararı varmı garantiye göndericem orası ayrı bir konu fakat zararı varmıdır şimdi garantiye göndermeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou

merhabalar ıps panel monitör kullanıyorum bu durumla karşı karşıyayım çok yok normalmidir hani sadece açışış ekranında her yer siyah olduğu için rahat bir şekilde görebiliyorum gerisinde göremiyorum monitörüme bir zararı varmı garantiye göndericem orası ayrı bir konu fakat zararı varmıdır şimdi garantiye göndermeyeceğim

@RevDeisDou
IPS Glow olabilir. Işık sızmasına çok benzer. Köşelerde varsa IPS GLOW, rastgele her yerde varsa ışık sızması.
1644158092042.png

Köşelerde mi hocam? Ekranın ortasında olmaz IPS Glow. Ortasında da varsa net sızmadır.
Kenarda ışık sızması gibi bir şey var foto atayım ortamda ışıkda olduğu için ıps glowda varmış gibi görünüyor kenara sadece bakın hocam sızma var normalmi baya korkuyorumda

Garantiye yollayın muhtemelen değişim yaparlar. Kameradan mı bilmem ama fazla sıkıntı gibi.
Kamera yanıltıcı olabiliyor

Garantiye yollayın muhtemelen değişim yaparlar. Kameradan mı bilmem ama fazla sıkıntı gibi.
garanti gidicek zaten fakat şimdi değil daha 2 yıl garantisi var daha fazla artar diye şuan göndermiyoruz bir zararı olurmu monitöre

İps monitörler karanlık ekranda böyle bleedler veriyor normaldir. Normal kullanımda ışık sızması görüyor musun

İps monitörler karanlık ekranda böyle bleedler veriyor normaldir. Normal kullanımda ışık sızması görüyor musun
hayır etkilenmiyorum görmüyorum bile çok dikkat etmediğim sürece sadece bilgisayar açılırken siyah oluyor ekran asus logosu var tek açılış ekranında bi orda görüyorum başkada görmüyorum zararı olurmu hocam

hayır etkilenmiyorum görmüyorum bile çok dikkat etmediğim sürece sadece bilgisayar açılırken siyah oluyor ekran asus logosu var tek açılış ekranında bi orda görüyorum başkada görmüyorum zararı olurmu hocam
Normal dostum, ips paneller siyah ekranda tam siyah veremiyor. Hepsinde var. Bende de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,943
Üyeler
186,818
Son üye
kokuriç
Geri