Monitor iz bırakmadan nasıl temizlenir ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Monitörü camsille suyla ıslak mendille sildim ne yaparsam yapayım iz kalıyor, gözlük camı temizleme suyu ile kabul edilebilir seviyeye getirdim ama çok uğraştırdı, önceden adam akıllı bir monitörüm olmadığı için hiç iz bırakmamaya özen göstermemiştim. İz bırakmadan nasıl silebilirim ? Kolay bir yolu var mı ?

Monitörü camsille suyla ıslak mendille sildim ne yaparsam yapayım iz kalıyor, gözlük camı temizleme suyu ile kabul edilebilir seviyeye getirdim ama çok uğraştırdı, önceden adam akıllı bir monitörüm olmadığı için hiç iz bırakmamaya özen göstermemiştim. İz bırakmadan nasıl silebilirim ? Kolay bir yolu var mı ?
dostum monitör camsille silinirmi ya yapma ltfen nemli bezle siliceksin sonrada kuru bezle kurutucaksın

Kurumadan önce kuru peçeteyle silmek lazım
ona rağmen kalıyor hocam arkasına hemen kuruluyorum yine iz bırakıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum monitör camsille silinirmi ya yapma ltfen nemli bezle siliceksin sonrada kuru bezle kurutucaksın
nemli bez denedim zaten ilk çok berbat iz bıraktı sonra izi çıkarsın diye beze camsil sıkıp az bir şey sildim çok az izi çıkardı ama çok camsil sürmek istemedim ekrana gözlük temizleme suyu ile çıkardım

Niyemi silinmesin😃 hocam sıktığınız cam silin tek bir damlası süzülüp ekranın altındaki cof lara gelirse monitörünüz yavaş adımlarla çöpe doğru yürür
iyide o mantıkla normal su gitse oda vermez mi ?

Niyemi silinmesin😃 hocam sıktığınız cam silin tek bir damlası süzülüp ekranın altındaki cof lara gelirse monitörünüz yavaş adımlarla çöpe doğru yürür
:D akılsızlık yapıp gidip monitöre fıs sıkarsan ne olursa olsun su da olsa ıslak mendil de olsa zarar verir beze sıkıp sileceksin hocam

Ekran kapalıyken neden zarar versin şimdi gidip ekrana fıs fıs sıkarsan zarar verebilir beze sıkıp silersen bir şey olmaz
e yani ne sıkarsan sık beze sıkman lazım ekrana değil ekrana sıkarsanda aşağı gitmeden silmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri