dlss sadece fortnitede açıkFSR DLSS vs. açtınızmı?
kart sıfırlama dediğin klavyeden windows ctrl shift b bunumu kastediyorsunEkran kartı driver sıfırlama denermisin monitörün sürücüsü üstünden ayarlarıda sifirlarmisin eğer var ise
hayır yazılım üzerinden varsayılan yada fabrika ayarlarına dön.dlss sadece fortnitede açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kart sıfırlama dediğin klavyeden windows ctrl shift b bunumu kastediyorsun
nasıl yapıldığını bilmiyorumhayır yazılım üzerinden varsayılan yada fabrika ayarlarına dön.
nvidıa app sonra grafikler genel ayarlar sağ üste geri yükle seçeneği.nasıl yapıldığını bilmiyorum
yaptım şuan girip bakayım oyunanvidıa app sonra grafikler genel ayarlar sağ üste geri yükle seçeneği.
hala aynı bişey değişmemişnvidıa app sonra grafikler genel ayarlar sağ üste geri yükle seçeneği.
monitör yazılımı varmı?yaptım şuan girip bakayım oyuna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hala aynı bişey değişmemiş
yok galiba bilmiyorummonitör yazılımı varmı?
Oyunla alakalı sorunun var donanımın normal .klavyeden prt scr tuşuna basıp aldım ss
3d ayarları nasıl geri yükleyebilirim?masaüstüde öyle gözüküyor mu değilse o zaman ekran kartı ayarı kurcanlanmışsın nvidia ise 3d ayarları geri yükle yap
masaüstünde sağ tık nviida tıkla orda görürüsn.3d ayarları nasıl geri yükleyebilirim?
masaüstündede uygulamalar biraz piksel gözüküyor yakından bakınca ve karıncalanmada az görünüyormasaüstüde öyle gözüküyor mu değilse o zaman ekran kartı ayarı kurcanlanmışsın nvidia ise 3d ayarları geri yükle yap
image sharpening ayarı kapalı yap
morphological filtering varsa kapalı yap
anti mode ayarı ne yazıo ultra varsa yap
anti alivasing 4x yada üstü yap
noise reduction varsa aç