Monitör+klavye+mouse önerileri ?

H2hakan

80+
Reaksiyon skoru
13
Beyler rx9060 xt 16 gb + R7 7700x li sistem için 1080 p oyunculuk için monitör, klavye ve mouse lazım
Mouse için ortalama 3K bandında olursa iyi olur
Klavyede 3,4 K bandı
Monitörde 9,10K bandı olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
Ayrıca terleme yapmayan oyuncu koltuğu önerileriniz nedir F/p birseyler önerirseniz çok iyi olur ter

monitörü 1080p mi istiyorsun sistemin 2k için oysaki ? klavyede %60 falan mı olucak 100 tuşlu mu olucak tuşları sessiz mi olsun bunları belirtirsen daha kolay yardımcı olabılırız

monitörü 1080p mi istiyorsun sistemin 2k için oysaki ? klavyede %60 falan mı olucak 100 tuşlu mu olucak tuşları sessiz mi olsun bunları belirtirsen daha kolay yardımcı olabılırıcok fazla

monitörü 1080p mi istiyorsun sistemin 2k için oysaki ? klavyede %60 falan mı olucak 100 tuşlu mu olucak tuşları sessiz mi olsun bunları belirtirsen daha kolay yardımcı olabılırız
Bu parçalardan çok fazla anlamadığım için detay veremedim klavyenin orta derece sesli olması iyidir bence her bastığımda çok fazla çit çit sesi gelmezse iyi olur buna uygun klavye var mı Blue sviç mi deniliyordu hocam

Bu parçalardan çok fazla anlamadığım için detay veremedim klavyenin orta derece sesli olması iyidir bence her bastığımda çok fazla çit çit sesi gelmezse iyi olur buna uygun klavye var mı Blue sviç mi deniliyordu hocam
blue switch en sesli olanı dediğin sesler ondan gelıyor daha az sesli olanı da red switch youtubede falan aratırsan orda seslerini karşılaştıranlar var . monitörde görüntüsü dediğim gibi full hd mi olsun 2k mı ? yhad adirekt görüntü çok umrumda değil olabildiğince hızlı olsun falan dersen bakalım yoksa çok seçenek var bütün ürünlerde

blue switch en sesli olanı dediğin sesler ondan gelıyor daha az sesli olanı da red switch youtubede falan aratırsan orda seslerini karşılaştıranlar var . monitörde görüntüsü dediğim gibi full hd mi olsun 2k mı ? yhad adirekt görüntü çok umrumda değil olabildiğince hızlı olsun falan dersen bakalım yoksa çok seçenek var bütün ürünlerde
Hocam 1080p oynuyorum( cs, valo,PUBG,zula) tarzı fps oyunları oynuyorum hikayeli oyun oynamıyorum hız önemli benim için önerileriniz nedir 27 inç

Bende pek anlamam ama aklında bulunması için söyliyim banada mchose jet 75 kailh gold switch klavye , mchose l7 ultra mouse önerildiği için aldım memnunum ben ama klavyenin sotokta gözükmüyor.

araken gördüm donanımarşivi paylaşmış hem 240hz hem 2k hemde 10bit bu fiyata bu özellikler çok iyi aynı özellikler için ben monitöre 12k vermiştim bence stok bitmeden kaçırma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araken gördüm donanımarşivi paylaşmış hem 240hz hem 2k hemde 10bit bu fiyata bu özellikler çok iyi aynı özellikler için ben monitöre 12k vermiştim bence stok bitmeden kaçırma
klavye olarakta red switch ve 100+ tuşlu model istiyorsan ben bunu kullanıyorum pc hocası kanalda incelemişti gayet memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri