Monitör ölü piksel bastırma

Ben monitör aldım bazen ölü pikseller bastırınca gidiyormuş bende ürüne baya bastırım ovaladım sorun olurmu.
Bastırınca gitseydi kimse garantiye göndermezdi bazen şansa kendi kendine düzeliyor bastırınca düzelmez çünkü oradaki piksel adı üstünde ölü. Sen ölü birisinin üstüne bastırınca canlanıyor mu?

Reis sen deminde başka isimle konu açtın sanırsam o zmnda söyledim eğer ekrana bastırdığın için gözle görülür bişey olduysa bunu burdaki yorum yapan arkadaşlar bilemez. Sen bastırmışsındır orda bi iz çıkmıştır o zmn bişey olmuştur. Hiç bişey olmamıştır görüntüdede bi sorun yoktur o zmn bişey olmamış demektir.

Bize gaipten monitör tezi hazırlatmaya çalışıyor :D

Ya zaten olursa görürsün yok olmamış ise Allah'a yat kalk dua et, kurban kes :P

Bize gaipten monitör tezi hazırlatmaya çalışıyor :D

Ya zaten olursa görürsün yok olmamış ise Allah'a yat kalk dua et, kurban kes :p
Haha yok hafif bastırdım ovalıyarak baktım herkes yapıyor valla o kadar çalışıp aldım bi zarar gelmemiştir deme iğneyle felan dürtme de vardıda Allah'tan yapmamışım. Hafifçe oyalayarak bastırdım televizyona bastırıncada sorun olmuyor valla daha jelatinleri sökmedim.

Ölü piksek sanırım 4 piksele kadar servis umursamıyor gibi bişeyler yazanlar oluyordu. Ayrıca bastırma zarar verebilirsin elektronik bir cihaz yani

Haha yok hafif bastırdım ovalıyarak baktım herkes yapıyor valla o kadar çalışıp aldım bi zarar gelmemiştir deme iğneyle felan dürtme de vardıda Allah'tan yapmamışım. Hafifçe oyalayarak bastırdım televizyona bastırıncada sorun olmuyor valla daha jelatinleri sökmedim.
Hasta olan bir bireye cin çarpmış diye pata küte dalan cinciler gibi hareket etmemek lazım :)

Çünkü çok değişik nedenlerden dolayı arıza olabilir. Bazen işler daha kötüye de gidebilir. Eğer yeni ise moni geri iade et, sorunlu de bu .

Geri