Bastırınca gitseydi kimse garantiye göndermezdi bazen şansa kendi kendine düzeliyor bastırınca düzelmez çünkü oradaki piksel adı üstünde ölü. Sen ölü birisinin üstüne bastırınca canlanıyor mu?Ben monitör aldım bazen ölü pikseller bastırınca gidiyormuş bende ürüne baya bastırım ovaladım sorun olurmu.
Gitti mi pekiBen monitör aldım bazen ölü pikseller bastırınca gidiyormuş bende ürüne baya bastırım ovaladım sorun olurmu.
Yararı olmaz ama zararı olabilir... Deneme öle kulakdan dolma deli işler.Yok gitmedi de sorun olurmu bastırdım için
Gitti mi peki![]()
Neden![]()
Sorun olurmu sıkışmış piksel olabilir diye googlede bastırarak gidebilir diyordu sorun olurmu. Valla aklıma takıldı.Yok gitmedi de sorun olurmu bastırdım için
Haha yok hafif bastırdım ovalıyarak baktım herkes yapıyor valla o kadar çalışıp aldım bi zarar gelmemiştir deme iğneyle felan dürtme de vardıda Allah'tan yapmamışım. Hafifçe oyalayarak bastırdım televizyona bastırıncada sorun olmuyor valla daha jelatinleri sökmedim.Bize gaipten monitör tezi hazırlatmaya çalışıyor
Ya zaten olursa görürsün yok olmamış ise Allah'a yat kalk dua et, kurban kes![]()
Hasta olan bir bireye cin çarpmış diye pata küte dalan cinciler gibi hareket etmemek lazımHaha yok hafif bastırdım ovalıyarak baktım herkes yapıyor valla o kadar çalışıp aldım bi zarar gelmemiştir deme iğneyle felan dürtme de vardıda Allah'tan yapmamışım. Hafifçe oyalayarak bastırdım televizyona bastırıncada sorun olmuyor valla daha jelatinleri sökmedim.