Monitör ölü piksel bastırma

Hasta olan bir bireye cin çarpmış diye pata küte dalan cinciler gibi hareket etmemek lazım :)

Çünkü çok değişik nedenlerden dolayı arıza olabilir. Bazen işler daha kötüye de gidebilir. Eğer yeni ise moni geri iade et, sorunlu de bu .
Malesef iade 2 gün önce bitti ya çok sorun olurmu hafifçe bastırsa bile sorun yaratırmı.

Malesef iade 2 gün önce bitti ya çok sorun olurmu hafifçe bastırsa bile sorun yaratırmı.
Hocam doktor değilim ama sana reçete yazayım, çok ısrar ettin :P

Ultrasona sokalım cihazı, çocuk ölü mü yoksa diri mi diye? Ya da ikiz mi, üçüz mü diye bakalım :P

Hocam doktor değilim ama sana reçete yazayım, çok ısrar ettin :p

Ultrasona sokalım cihazı, çocuk ölü mü yoksa diri mi diye? Ya da ikiz mi, üçüz mü diye bakalım 
😂😂 yav kusura bakmayın ne bilim herkes bişey yazınca kötü bişey yaptım zannettim hafifçe bile bastırınca sorun çıkar mı ürünü kurarken ister istemez bastırıyoruz.
Post automatically merged:

Birde iğneyle dürtme var yapim mi piksel gitmedi garanti kabul etmiyor orda duruyo.

Son düzenleme:
😂😂 yav kusura bakmayın ne bilim herkes bişey yazınca kötü bişey yaptım zannettim hafifçe bile bastırınca sorun çıkar mı ürünü kurarken ister istemez bastırıyoruz.
Post automatically merged:

Birde iğneyle dürtme var yapim mi piksel gitmedi garanti kabul etmiyor orda duruyo.
İğneyi kendine çuvaldızı moniye bastır :P

Geri