Öneri Monitör Önerir misiniz ?

Bodies

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba Monitör Almayı Düşünüyorum Max bütçem 1400 VA Panel Olması Tercihim 2 3 Tane Buldum Ama Forumlara Baktığımda Hiç Önermemişler Kötülemişler O Yüzden Emin Olamadım. Şimdiden Teşekkür Ederim. Kullandığım Ekran Kartı Tuf RX 5700

Ölü Piksel Varmış Ve Tercihim VA Panel
Post automatically merged:

AOC Monitör Konusunda Nasıl Hiç Bilmiyorum Kullanmadım Ama Monitörü Sevdim Araştıracağım Teşekkür Ederim :)

Bunu öneririm, bence bu fiyata en iyi monitör budur.

Teşhir ürünü almasını tavsiye etmem. Satıcı ölü piksel var yazmış.
kafam karıştı yorumları da karıştırdım neyse :) kavis FPS oyunlarında sorun çıkartma değilmi aim konusunda falan

AOC Monitör Konusunda Nasıl Hiç Bilmiyorum Kullanmadım Ama Monitörü Sevdim Araştıracağım Teşekkür Ederim :)
attığım monitörü alma ölü pixel var ve teşhir ürünüymüş daha iyisi bulunabilir

kafam karıştı yorumları da karıştırdım neyse :) kavis FPS oyunlarında sorun çıkartma değilmi aim konusunda falan
Kişiden kişiye değişir, kimisi kavisli ekranda daha rahat adam vuruyor.

Merhaba Monitör Almayı Düşünüyorum Max bütçem 1400 VA Panel Olması Tercihim 2 3 Tane Buldum Ama Forumlara Baktığımda Hiç Önermemişler Kötülemişler O Yüzden Emin Olamadım. Şimdiden Teşekkür Ederim. Kullandığım Ekran Kartı Tuf RX 5700

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,826
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri