Öneri Monitör Önerisi 3000-3500tl bütçe

Reaksiyon skoru
40
Bütçe
3500

Samsung Odyssey G3 LF24G35TFWMXUF Modelini aldım. Ancak ghosting çok fazla rahatsız ediyor ve ekranda düz çizgiler var. İade edip PHILIPS VA panel bi monitör almayı düşünüyorum. Sizce VA panellerde ghosting kronik mi? IPS mi almalıyım? Monitör önerileriniz neler? teşekkürler.​

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms az önce bunu aldım. Sabahtan beridir yazıyorum buraya bir kaç kişi önerdi baktım videolarına da . Sen de araştır istersen. Taksitle alacaksan zaten 3700 e çıkacaksın itopyada peşin fiyatına 5 taksit imkanı da var aklında bulunsun.

İtopya dan asus yada gigabyte monitor bakabilirsiniz indirimin son günü bugün

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms az önce bunu aldım. Sabahtan beridir yazıyorum buraya bir kaç kişi önerdi baktım videolarına da . Sen de araştır istersen. Taksitle alacaksan zaten 3700 e çıkacaksın itopyada peşin fiyatına 5 taksit imkanı da var aklında bulunsun.
1080p de 27inç çok fazla piksellenme var mı ve gözünü büyüklüğü alıyormu? 27 inç büyük gelir diye korkuyorum

YouTube da videoları mevcut , bir çok YouTuber tanıtmış bak istersen. Öyle diyen pek yok.
aynen ancak internetteki boyut algısı ile gerçekteki farklı 24 bana küçük geliyordu fakat benim düşündüğüm kadar küçük gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hoşuma gitmezse itopya iade kısmında sıkıntı çıkarır mı bilginiz var mı?

aynen ancak internetteki boyut algısı ile gerçekteki farklı 24 bana küçük geliyordu fakat benim düşündüğüm kadar küçük gelmedi
Ben sadece oyun için almadım, film izlemek için de aldım. Arada fazla fiyat farkı olmadığı için 27 inç aldım.

Geri