MuhammedSelim
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 3500
1080p de 27inç çok fazla piksellenme var mı ve gözünü büyüklüğü alıyormu? 27 inç büyük gelir diye korkuyorumASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms az önce bunu aldım. Sabahtan beridir yazıyorum buraya bir kaç kişi önerdi baktım videolarına da . Sen de araştır istersen. Taksitle alacaksan zaten 3700 e çıkacaksın itopyada peşin fiyatına 5 taksit imkanı da var aklında bulunsun.
Yakından bakarsan belli olur pixeller1080p de 27inç çok fazla piksellenme var mı ve gözünü büyüklüğü alıyormu? 27 inç büyük gelir diye korkuyorum
YouTube da videoları mevcut , bir çok YouTuber tanıtmış bak istersen. Öyle diyen pek yok.1080p de 27inç çok fazla piksellenme var mı ve gözünü büyüklüğü alıyormu? 27 inç büyük gelir diye korkuyorum
aynen ancak internetteki boyut algısı ile gerçekteki farklı 24 bana küçük geliyordu fakat benim düşündüğüm kadar küçük gelmediYouTube da videoları mevcut , bir çok YouTuber tanıtmış bak istersen. Öyle diyen pek yok.
hoşuma gitmezse itopya iade kısmında sıkıntı çıkarır mı bilginiz var mı?Ya da
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben sadece oyun için almadım, film izlemek için de aldım. Arada fazla fiyat farkı olmadığı için 27 inç aldım.aynen ancak internetteki boyut algısı ile gerçekteki farklı 24 bana küçük geliyordu fakat benim düşündüğüm kadar küçük gelmedi
kanka ben bunu kullanıyorum hiç bir şey yok piksellenme falan çok güzel1080p de 27inç çok fazla piksellenme var mı ve gözünü büyüklüğü alıyormu? 27 inç büyük gelir diye korkuyorum
hoşuma gitmezse itopya iade kısmında sıkıntı çıkarır mı bilginiz var mı?İtopya dan asus yada gigabyte monitor bakabilirsiniz indirimin son günü bugün
Sorun çıkacağını zannetmiyorumhoşuma gitmezse itopya iade kısmında sıkıntı çıkarır mı bilginiz var mı?