Neler Yeni

monitör önerisi fps oyunları için

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
FPS oyuncusu isen mprt monitör alma onlar gerçek 1ms değil açarsın ama yazılımsal açarsın fakat FreeSync veya G-Sync özelliğinden feragat etmeniz gerek eğer ben FreeSync gibi teknoloji kullanacağım diyorsan 1ms tepki süresi alamazsın

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP

Gamebooster GB-2428FF 280hz ıps​

bakmıştım iyi midir? monitör alınır mı? daha iyi öneriniz varmı ıps olması lazım bide 280hz istiyorum fps oynadığım için teşekkürler​

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y.
Sana tavsiyem eğer rekabetçi fps oynuyorsan 24 inç ten büyük almana gerek yok ekranı zor takip edersin. 280 Hz olarak da kendini şartlama bence 165 Hz 1ms monitörler de işini rahatlıkla görür

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Sana tavsiyem eğer rekabetçi fps oynuyorsan 24 inç ten büyük almana gerek yok ekranı zor takip edersin. 280 Hz olarak da kendini şartlama bence 165 Hz 1ms monitörler de işini rahatlıkla görür
24 zaten

FPS oyuncusu isen mprt monitör alma onlar gerçek 1ms değil açarsın ama yazılımsal açarsın fakat FreeSync veya G-Sync özelliğinden feragat etmeniz gerek eğer ben FreeSync gibi teknoloji kullanacağım diyorsan 1ms tepki süresi alamazsın
o belli olmuyo diyolar 5 ms 1 ms ms farkı çok yok diyolar

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
@Kürşat Kütükçü @M.A.Y. sizce nerden alayım itopyamı hepsiburadamı hangisi sıkıntı olursa iadeyi sıkıntısız kabul eder
Eğer satıcı Hepsiburada olmazsa almanı tavsiye etmem ben zamanında betaplus teknoloji diye bir satıcıdan gaming laptop almıştım ekranda ışık sızması çıkmıştı bir ton tantana ile anca iade ettim servis raporu faan çıkarmam gerekti ama Hepsiburada olursa hiçbir şey demeden ilk 15 gün içinde ger iade edersin

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Eğer satıcı Hepsiburada olmazsa almanı tavsiye etmem ben zamanında betaplus teknoloji diye bir satıcıdan gaming laptop almıştım ekranda ışık sızması çıkmıştı bir ton tantana ile anca iade ettim servis raporu faan çıkarmam gerekti ama Hepsiburada olursa hiçbir şey demeden ilk 15 gün içinde ger iade edersin
direkt alıyolarmı sorun olmasada

zam fln gelmedende alayım

Top Bottom