Neler Yeni

monitör önerisi fps oyunları için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
24 zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

o belli olmuyo diyolar 5 ms 1 ms ms farkı çok yok diyolar
Ben almadan önce 2 hafta araştırdım IPS ile TN arasında bir fark göremedim hatta renk ayarı yaparsanız çok hissetmiyorsunuz fps oyunu oynarken renk kalitesine odaklanacağını hiç sanmıyorum zaten çoğu e spor oyuncusu TN kullanıyor diye biliyorum IPS kullanan vardır ama onların aldıkları monitörler gerçek 1ms ama çok pahalı

Ben TN panel aldım Asus VG248QG modelini 3.500₺ fiyata gayet memnunum

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Maksimum 15tl veriyormuş 500tl ve üzeri alışverişlerde
:D çok iyiymiş

Ben almadan önce 2 hafta araştırdım IPS ile TN arasında bir fark göremedim hatta renk ayarı yaparsanız çok hissetmiyorsunuz fps oyunu oynarken renk kalitesine odaklanacağını hiç sanmıyorum zaten çoğu e spor oyuncusu TN kullanıyor diye biliyorum IPS kullanan vardır ama onların aldıkları monitörler gerçek 1ms ama çok pahalı

Ben TN panel aldım Asus VG248QG modelini 3.500₺ fiyata gayet memnunum
esporcu fln değilim dilm dizi de izliyorum

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Bildiğim yok ama o da pek önerilmiyor aslında özellik olarak iyi de şahsi olarak deneyimleme fırsatım olmadı belki iyi olabilir fiyatına göre güzel çünkü
Işık sızması harici sorunu yok. Kendim kullanıyorum. Bu bütçede IPS olupta bu kadar az ghsoting yapan sadece o var. Aoc 180hz ile karşılaştırmıştık, gerçekten iyi. Ama yükseklik ayarı falan olmaması kötü

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Sercan GÖKALP
direkt alıyolarmı sorun olmasada

zam fln gelmedende alayım
Yani satıcının Hepsiburada olması her zaman avantaj. Hiç sorunsuz geri alırlar bence çünkü yasal olarak 15 gün içinde sebepsiz cayma hakkın var ve büyük şirketler buna uymamazlık yapamazlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Işık sızması harici sorunu yok. Kendim kullanıyorum. Bu bütçede IPS olupta bu kadar az ghsoting yapan sadece o var. Aoc 180hz ile karşılaştırmıştık, gerçekten iyi. Ama yükseklik ayarı falan olmaması kötü
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim 🙏

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Batu
Ben sana e sporcu musun demedim ki örnek verdim zaten konun ilk mesajında dizi film izlediğini belirtmemişsin
biraz yanlış yazmışım esporcu gibi ciddi oynamıyorum genelde eğlencesine oynuyorum oyüzden ıps istiyorum hz dersende almışken iyi olsun diye kusura bakma

Ben sana e sporcu musun demedim ki örnek verdim zaten konun ilk mesajında dizi film izlediğini belirtmemişsin
baştaki sayfada söylemiştim film dizi izlediğimi neyse teşekkürler gamebooster alıcam

ışık sızması şuanki monitörümdede var beni rahatsız etmiyor

sipariş ettim teşekkürler

Top Bottom