FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 7,249
VA olursa da olur.Ne tarz oyunlar oynuyorsun?2500tl altı 144 ve 165 öncelik 165 IPS panel 1ms ve altı başka tavsiyen ne
VA olursa da olur.Ne tarz oyunlar oynuyorsun?2500tl altı 144 ve 165 öncelik 165 IPS panel 1ms ve altı başka tavsiyen ne
Ekran kartın 3060ti mı yoksa alacak mısın?Hoşuma giden herşeyi oynarım genelde savaş
G sync i 1 kere açacaksın sonra bumuymuş deyip kullanmayacaksın emin ol ki bun zaten gysnc compaitable zaten açabiliyosunSen Hangisini Secerdin
Post automatically merged:
Gsync Lazm Bana
Va panel 240 hz , ama 27 inch full hd bir monitöre göre büyük bence sen bilirsin hocam.Monster Aryond A27 V1.1 ??
27 inch full hd monitördegüzel görüntü vermiyor bi kaç monitörde gördüm deneyimledim. Monsteri bilemicem ama diğer markalar varken monsteri tercih etmedim ben LG 24GN650-B bunada bir bak derim, içine sinmezse asus al.Büyük derken reis
fps tarzı oyunlar için kullanacaksan TN panel almalısın en hızlı oyun performansı TN paneldedir. Hikayeli grafiği bol oyunlar veya grafik çizim işileri içinIPS panel kullan çünkü renkleri en iyi gösteren panel o. Bütün prof. Fps oyuncuları TN panel kullanır. TN panel kötü bir panel değil sadece kullanılan panele göre değişkenlik gösteriyor. Asus PG258Q kullanıyoyorum TN panel 2018 de e spor ödülü almış bir monitör bütcen uyarsa tavsiye ederim.Oyun için kullanacam sonuçta