monitor tavsiye istiyorum

Reaksiyon skoru
19
direk konuya girip tavsiyelerinizi istiyorum 3 gün önce https://www.amazon.com.tr/OPTIX-G32C4-Curved-Gaming-Monitör/dp/B07XZGXCX6 böyle bir monitör aldım
aldıgımda fiyatı 3,600 gördü bende kafaya koydugum için sipariş verip 3 gündür kullanıyorum şuanda güncel fiyatı 3,100 küsürlere geriledi
şu anda elimin altında laptop var 2. ekran verip kullanıyorum arada playstatıon 5 takıp kullanmaktayım
3 günlük kullanımıma 3,600 edecek bir monitör degilmiş
önümde 2 seçenek var ya bu monitör amazon iade edip farklı monitör alacam
yada yine aynı şekilde iade edip ya msı aynı modelin 27 inç monitörden 2 tane alıp çift ekran yapacagım

Niye bu bütçeye va aldınız ki. Ben ıps olsam alırdım ki monitör hala daha diğer sitelerde çok pahalı.
Aynı modelin 27’si 2500₺ 2 tane alsanız 5k. Eğer bütçe sıkıntınız yok ise yapılabilir.

6 yıl sonra ilk defa monıtor aldım açıkcası pek bilgim yoktu takipte etmıyordum burayı görüp diğer konulara bakıp yanıldıgımı gördüm. Aldıgımda diğer satış yerleri 4000 üstünde satıyordu her gecen gün dahada pahalıya alırım telaşıyla böyle bir şey yaptım
iade konusunda amazondan aldıgım için biraz rahatım bu hafta sonunu geçirip iade işlemlerini başlatırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Üyeler
191,043
Son üye
Prometheus4646
Geri