Yardım Monitör Tavsiye Topluluk Yardımlaşma

Yorumlar genelde olumlu. Olumsuz 1-2 yorum duyduğumu hatırlıyorum ama tam olarak neydi hatırlamıyorum.
o zaman onuda bir araştırayım ama onda kampanya yok ama bakalım peki hocam size göre özellikleri nasıl iyi aoc 24g42e falan

o zaman onuda bir araştırayım ama onda kampanya yok işte
H25T7 de güzel 200hz overclock ile oluyor ve parlaklığı 24G42E den 100nit daha fazla. Ama dediğim gibi renk ve kontrast da 24G42E kadar iyisi yok. H25T7 ve G25F2 modeli aynı paneli kullanıyor bilginiz olsun. Gigabyte fabrikadan overclocklu şekilde gönderirken KTC OSD menüsüne overclock seçeneği koymuş. Ama KTC overclock u fabrikadan yapmak yerine menüye koyduğuna göre riske gerek yok derim 180hz kullanmak daha doğru olur bence.

H25T7 de güzel 200hz overclock ile oluyor ve parlaklığı 24G42E den 100nit daha fazla. Ama dediğim gibi renk ve kontrast da 24G42E kadar iyisi yok. H25T7 ve G25F2 modeli aynı paneli kullanıyor bilginiz olsun. Gigabyte fabrikadan overclocklu şekilde gönderirken KTC OSD menüsüne overclock seçeneği koymuş. Ama KTC overclock u fabrikadan yapmak yerine menüye koyduğuna göre riske gerek yok derim 180hz kullanmak daha doğru olur bence.
hocam yardımınız için teşekkür ederim o zaman diyorsunuz k, 24G42E şaşmayın :)

Beklentiyi doğru tutarsanız sorun olmaz. Gerekli açıklamayı önceki sayfada yaptığımı düşünüyorum.
Hocam AOC 24G42E için yapmamız gereken ayarlar hakkında bilginiz var mıdır?

Hocam AOC 24G42E için yapmamız gereken ayarlar hakkında bilginiz var mıdır?
Beyaz ram ekran açıp R-G-B ayarlayacaksınız. Aşırı ayarlamalar yapmayın. Değerleri 50 üstüne çıkarmayın.

Beyaz ram ekran açıp R-G-B ayarlayacaksınız. Aşırı ayarlamalar yapmayın. Değerleri 50 üstüne çıkarmayın.
Teşekkür ederim hocam yapamazsam yardım alabilir miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geldi mi monitör
Hayır kargoda

Geri