Yardım Monitör tavsiyesi , lütfen yardım.

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
14999
Hayırlı bayramlar .

7800x3d ve 9070xt sisteme monitör arıyorum. Bakıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum.

30 inch ve üstü
Hikayeli oyunlar için
Hoparlör olmasa da olur
Dikey olmasa da olur
Ghosting ve ışık sızması sorunları oluyormuş VA panellerde
Oled'lerin ledleri yanıyormuş

Sadece güzel ve akıcı görüntü versin bana yeter . VA mı ipS mı önereceksiniz artık orasını siz biliyorsunuz.
LG 32GP750-B
AOC CQ32G1
Samsung Odyssey g5
bunlara baktım ama çıkamadım işin içinden.

Lütfen monitörden anlayanlar yardımcı olsun. Bütçe maks 15k

Fast VA Panel , 34 İnç , 3440 x 1440 Çözünürlük Sadece Bunlar Yeterli .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun yerine AOC CU34G4 düşünülebilir mi peki?
Kontrast Olarak Phillips Daha İyi .

VA panel monitör almayın
Lg yada Samsung fiyat olarak güzel duruyor

Hayırlı bayramlar .

7800x3d ve 9070xt sisteme monitör arıyorum. Bakıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum.

30 inch ve üstü
Hikayeli oyunlar için
Hoparlör olmasa da olur
Dikey olmasa da olur
Ghosting ve ışık sızması sorunları oluyormuş VA panellerde
Oled'lerin ledleri yanıyormuş

Sadece güzel ve akıcı görüntü versin bana yeter . VA mı ipS mı önereceksiniz artık orasını siz biliyorsunuz.
LG 32GP750-B
AOC CQ32G1
Samsung Odyssey g5
bunlara baktım ama çıkamadım işin içinden.

Lütfen monitörden anlayanlar yardımcı olsun. Bütçe maks 15k
olede cıkıcak paran varsa olede cık kankam oled led yanması herkesın agzında 30k verdıgın cıhaz sence 2 sene ıcınde cort olur mu bunun pıxel refreshı bakımı var otomatık sana uyarı verıyor tek tık ıle bunu yapıp rıskı sıfıra dusurebılıyorsun ama mesela hergun 6 saat kullanan bırıysen 5-6 yıl sonra garantı olucak gıbı bır sey

olede cıkıcak paran varsa olede cık kankam oled led yanması herkesın agzında 30k verdıgın cıhaz sence 2 sene ıcınde cort olur mu bunun pıxel refreshı bakımı var otomatık sana uyarı verıyor tek tık ıle bunu yapıp rıskı sıfıra dusurebılıyorsun ama mesela hergun 6 saat kullanan bırıysen 5-6 yıl sonra garantı olucak gıbı bır sey
Günde en fazla 2 saat kullanılacak. Sevdiğim oyunları kafam estikçe açıp oynamak istiyorum. Şu an maks 15 verebilirim. Biraz daha beklemem gerekecek OLED için.. Beklemeye degmeyecekae alayım geçeyim diyorum. 21k ya OLED var ama 27inch. 30 inch bulamadım.

Günde en fazla 2 saat kullanılacak. Sevdiğim oyunları kafam estikçe açıp oynamak istiyorum. Şu an maks 15 verebilirim. Biraz daha beklemem gerekecek OLED için.. Beklemeye degmeyecekae alayım geçeyim diyorum. 21k ya OLED var ama 27inch. 30 inch bulamadım.
OLED için bütçe yetersiz

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Şahsen oledi dayanıklılık olarak geliştirene kadar oled alma yanlısı değilim ama çok da güzel gösteriyor

Beklemeye değerse beklerim , ama degmeyecekae VA mi ipS mı ne alacaksam alayım
dostum va kesınlıkle uzak dur ıps olabılır ama bence dıyorsan almısken en saglamını alayım sıstemınde ıyı bende 5070ti 9800x3d sıstemı var oled kullanıyorum cokta memnunum valla

Şahsen oledi dayanıklılık olarak geliştirene kadar oled alma yanlısı değilim ama çok da güzel gösteriyor
oled panelıne markasına gore yanması yanma suresı degısır kıydırık panellerden tercıh edersenız tabıkı yanar

kanka mesela butcen yetersız kalıyor ve 21000lık oled panelı genı tandemı w-oled qd-oled onlara detaylı bakmak lazım tayfuns hocam anlar o ısten w-oled tercıh etme fazla panelde kalıtelı olsun tayfuns hocamı etıketlersen yardımcı olucaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,174
Üyeler
190,323
Son üye
ferrucci
Geri