yigitizmir
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki aynı modelin 30 inch üstünü alsam sorun olur mu hocam ?
Peki aynı modelin 30 inch üstünü alsam sorun olur mu hocam ?
Hangi model? Her model aynı kalitede olmaz, farklı boyut demek yüksek ihtimalle farklı panel demektir. Ultrawide olanı soruyorsanız farklı panel ve farklı performans sunar.Peki aynı modelin 30 inch üstünü akşam sorun olur mu hocam ?
Ayni serinin 30 inch üstü vardır belki diye sormuştum , baktım g42 serisinde yokmuş.Hangi model? Her model aynı kalitede olmaz, farklı boyut demek yüksek ihtimalle farklı panel demektir. Ultrawide olanı soruyorsanız farklı panel ve farklı performans sunar.
Neden bu hocamİyi günlerde kullan : https://www.amazon.com.tr/dp/B0G1TCYMW2
32"Neden bu hocam
Hocam 30 inch üstü önerir misiniz ? O boyutlarda kalite düşer mi ? Yoksa bunu alacağım.
Hayırlı bayramlar .
7800x3d ve 9070xt sisteme monitör arıyorum. Bakıyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum.
30 inch ve üstü
Hikayeli oyunlar için
Hoparlör olmasa da olur
Dikey olmasa da olur
Ghosting ve ışık sızması sorunları oluyormuş VA panellerde
Oled'lerin ledleri yanıyormuş
Sadece güzel ve akıcı görüntü versin bana yeter . VA mı ipS mı önereceksiniz artık orasını siz biliyorsunuz.
LG 32GP750-B
AOC CQ32G1
Samsung Odyssey g5
bunlara baktım ama çıkamadım işin içinden.
Lütfen monitörden anlayanlar yardımcı olsun. Bütçe maks 15k
Bu 32''olarak iyi. Ancak az daha ekleyince samsung G5 oled alınabiliyor. Boyutu daha kücük ama görüntüsü ve hızı mük. O daha mantıklı olur.Hocam 30 inch üstü önerir misiniz ? O boyutlarda kalite düşer mi ? Yoksa bunu alacağım.
G65b 32'' veya bütce cıkarsa G5 oled alın.@Tayfunns hocam burada yanlış yazmışım . Puslu görüntü olmasını istemiyorum olacaktı . Kusura bakmayın.
En sonunda bu olacak sanırım.hocam oled istiyorsanız 5 bin lira arttırıp bunu alın derim