Işık sızması oluyormuş sanırım.24g42e hepsinden iyi.
Işık sızması üretim hatası. Popüler bir ürün olduğu için illaki ışık sızmasına sahip üniteler de (dolayısıyla şikayetler) de olacaktır. 24g42e kullananların büyük bir çoğunluğu memnun, eğer kronik bir şey olsaydı zaten emin olun bilirdim. 1-2 tane kullanıcının açtığı konularla gaza gelmeyin. Böyle bir şey yok.Işık sızması oluyormuş sanırım.
Hocam Hepsiburada kodum olduğu için Hepsiburada üzerinden almam lazım o monitör hepsiburadada yok şuna24g42e hepsinden iyi.
Sizin kuponsuz bütçe ne kadar?Hocam Hepsiburada kodum olduğu için Hepsiburada üzerinden almam lazım o monitör hepsiburadada yok şuna
Asus çok kötü kesinlikle alınmaz.Hepsiburada'dan almak zorunda olmasan bunu kaçırma derdim
GIGABYTE GS27FA 27" IPS Panel Oyuncu Monitörü, Full HD (1920x1080), 180Hz, 1ms, Mat Ekran, HDR Ready, HDMI 2.0 & DisplayPort : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE GS27FA 27" IPS Panel Oyuncu Monitörü, Full HD (1920x1080), 180Hz, 1ms, Mat Ekran, HDR Ready, HDMI 2.0 & DisplayPort : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hepsiburada'dadan alacağın için bunu öneririm
3.5-4Sizin kuponsuz bütçe ne kadar?
Gigabyte var hocam şuan ikinci ekran olarak düşünüyorum bunlarıAsus çok kötü kesinlikle alınmaz.
300 TL bütçe aşarsa 24g42e. Aşmazsa H25t7. R24s in incelemesi yok ve 144hz biraz düşük bir değer.3.5-4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte var hocam şuan ikinci ekran olarak düşünüyorum bunları
https://ty.gl/w2ltitsm8ennr Bu alınır mı?300 TL bütçe aşarsa 24g42e. Aşmazsa H25t7. R24s in incelemesi yok ve 144hz biraz düşük bir değer.
Kupon yok diye 24g42e yi almamazlık yapma 7k ya kadar hiç bir monitör 24g42e kadar iyi değil. 300 TL kâr edecem diye zarara girersin.
![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Peki fiyatına değer mi lenovonun asusun yoksa direkt AOc mi alayım senin dediğin modelden