Monitör tavsiyesi oyun ve render

da4141

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
10000
Render Photoshop işleri için bazende oyun oynuyorum monitör arıyorum 10k civarı mümkünse taksitli
2k ve 27 inç ve üzeri tercihim

Böyle bir şey olabilir.

Renkleri nasıl acaba
Hocam 2k, 27' 10 bit ips olan en ucuzu buydu. Ayrıca ms, hz vb de oyuna gayet uygun duruyor ama kendim kullanmadım.

Pivotu da önemli mi bilmiyorum ama vesa ile çözersin. Yine de elinde yoksa veya ek masraf diyorsan ona göre başka model bakabilirsin. Fikir vermesi açısından paylaştım.

Hocam 2k, 27' 10 bit ips olan en ucuzu buydu. Ayrıca ms, hz vb de oyuna gayet uygun duruyor ama kendim kullanmadım.

Pivotu da önemli mi bilmiyorum ama vesa ile çözersin. Yine de elinde yoksa veya ek masraf diyorsan ona göre başka model bakabilirsin. Fikir vermesi açısından paylaştım.
Güzelmiş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel duruyor özellikleri vs

Buna bakmıştım bende

Model nedir

Güzelmiş hocam

Güzel duruyor özellikleri vs
hocam kağıt üstünde güzel durması bazen hayal ettiğin gibi geleceği anlamına gelmiyo maalesef. ben bunu msi da çok yaşadım. kullandığım için öneriyorum. bence şans ver

hocam kağıt üstünde güzel durması bazen hayal ettiğin gibi geleceği anlamına gelmiyo maalesef. ben bunu msi da çok yaşadım. kullandığım için öneriyorum. bence şans ver
Çok güzel duruyor biraz baktım fiyatıda aşırı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri