kullandım çok memnun kaldım panel kalitesi renk doğruluğu çok iyi öneririmRender Photoshop işleri için bazende oyun oynuyorum monitör arıyorum 10k civarı mümkünse taksitli
2k ve 27 inç ve üzeri tercihim
10 bit 1 milyar renk srgb%130 dsip3%95 ama pivot yok görünüyor sadece aşağı yukarı hareketRenkleri nasıl acaba
Hocam 2k, 27' 10 bit ips olan en ucuzu buydu. Ayrıca ms, hz vb de oyuna gayet uygun duruyor ama kendim kullanmadım.Renkleri nasıl acaba
Güzelmiş hocamHocam 2k, 27' 10 bit ips olan en ucuzu buydu. Ayrıca ms, hz vb de oyuna gayet uygun duruyor ama kendim kullanmadım.
Pivotu da önemli mi bilmiyorum ama vesa ile çözersin. Yine de elinde yoksa veya ek masraf diyorsan ona göre başka model bakabilirsin. Fikir vermesi açısından paylaştım.
Güzel duruyor özellikleri vskullandım çok memnun kaldım panel kalitesi renk doğruluğu çok iyi öneririm
Hocam 2k, 27' 10 bit ips olan en ucuzu buydu. Ayrıca ms, hz vb de oyuna gayet uygun duruyor ama kendim kullanmadım.
Pivotu da önemli mi bilmiyorum ama vesa ile çözersin. Yine de elinde yoksa veya ek masraf diyorsan ona göre başka model bakabilirsin. Fikir vermesi açısından paylaştım.
Model nedir2k lg 240 hz
hocam kağıt üstünde güzel durması bazen hayal ettiğin gibi geleceği anlamına gelmiyo maalesef. ben bunu msi da çok yaşadım. kullandığım için öneriyorum. bence şans verGüzelmiş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel duruyor özellikleri vs
Çok güzel duruyor biraz baktım fiyatıda aşırı iyihocam kağıt üstünde güzel durması bazen hayal ettiğin gibi geleceği anlamına gelmiyo maalesef. ben bunu msi da çok yaşadım. kullandığım için öneriyorum. bence şans ver