North Bayou NB F80 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Ben temu dan almıştım f80 i , kurulumunu yapmadım kutusunda duruyor. Malzemesi oldukça kaliteli.North Bayou NB F80 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayar
North Bayou NB F80 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2026 Versiyon : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euNorth Bayou NB F80 Amortisörlü 2026
model yazdigi icin bunu dusunuyorum onerir misiniz? ayrica masa altim ektedir.
Gorseldeki masaya uyar mi acaba o aradaki bosluk kac cm acik kaliyor soyleme sansin var mi?Ben temu dan almıştım f80 i , kurulumunu yapmadım kutusunda duruyor. Malzemesi oldukça kaliteli.
3.2 3.3 cm bosluk varsa kurtariyorGorseldeki masaya uyar mi acaba o aradaki bosluk kac cm acik kaliyor soyleme sansin var mi?
Bilgim yok hocam maalesef, dediğim gibi kurulum yapmadım. Youtube videolarına falan bak belki benzer masalar vardır öyle anlarsın, benim masa demirli değil. Sanırım delerek takmak için de aparat çıkıyordu içinden. Uymayanlar ufak bir tahta parçasıyla falan da çözebiliyor sanırım.Gorseldeki masaya uyar mi acaba o aradaki bosluk kac cm acik kaliyor soyleme sansin var mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3.2 3.3 cm bosluk varsa kurtariyor
Asiri mantikli. Cok tesekkurlerBilgim yok hocam maalesef, dediğim gibi kurulum yapmadım. Youtube videolarına falan bak belki benzer masalar vardır öyle anlarsın, benim masa demirli değil. Sanırım delerek takmak için de aparat çıkıyordu içinden. Uymayanlar ufak bir tahta parçasıyla falan da çözebiliyor sanırım.
Biri mekanik biri hidrolik hatırladığım kadarıylabazı modellerde yıl yazmıyor, bazılarında 2025 ve 2026 yazıyor. farkları ne anlayamadım. Aradaki farka değer mi?
Biri mekanik biri hidrolik hatırladığım kadarıyla