Yardım Monitör Tutucu Önerisi

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
24

Ekler

• 1000049738.webp
    1000049738.webp
    394.5 KB · Hit: 20
Ben temu dan almıştım f80 i , kurulumunu yapmadım kutusunda duruyor. Malzemesi oldukça kaliteli.
Gorseldeki masaya uyar mi acaba o aradaki bosluk kac cm acik kaliyor soyleme sansin var mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gorseldeki masaya uyar mi acaba o aradaki bosluk kac cm acik kaliyor soyleme sansin var mi?
3.2 3.3 cm bosluk varsa kurtariyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.2 3.3 cm bosluk varsa kurtariyor
Bilgim yok hocam maalesef, dediğim gibi kurulum yapmadım. Youtube videolarına falan bak belki benzer masalar vardır öyle anlarsın, benim masa demirli değil. Sanırım delerek takmak için de aparat çıkıyordu içinden. Uymayanlar ufak bir tahta parçasıyla falan da çözebiliyor sanırım.

Bilgim yok hocam maalesef, dediğim gibi kurulum yapmadım. Youtube videolarına falan bak belki benzer masalar vardır öyle anlarsın, benim masa demirli değil. Sanırım delerek takmak için de aparat çıkıyordu içinden. Uymayanlar ufak bir tahta parçasıyla falan da çözebiliyor sanırım.

Asiri mantikli. Cok tesekkurler

bazı modellerde yıl yazmıyor, bazılarında 2025 ve 2026 yazıyor. farkları ne anlayamadım. Aradaki farka değer mi?

Geri