monitor uyku modu sorunu

Enginx01

80+
Reaksiyon skoru
138
merhaba ben sistemi yeni dizmiştim monitorde ilk bişey yoktu sonra pcyi açarken sinyal yok diyor ardından uyku moduna geçiyor diyor yazılar çıktıktan sonra anına açılıyor açılmada sıkıntı yok ama bu yazılar neden çıkıyor acaba

merhaba ben sistemi yeni dizmiştim monitorde ilk bişey yoktu sonra pcyi açarken sinyal yok diyor ardından uyku moduna geçiyor diyor yazılar çıktıktan sonra anına açılıyor açılmada sıkıntı yok ama bu yazılar neden çıkıyor acaba
Bende de sinyal yok diyor, sonra açılıyor :D

BIOS'un ardından sistem görüntü vermeyi keser ve monitörde sinyal yok yazısı çıkar daha sonra boot işlemi tamamlanır Windows başlatılır.

Sorunu tam olarak anlayamadım

BIOS'un ardından sistem görüntü vermeyi keser ve monitörde sinyal yok yazısı çıkar daha sonra boot işlemi tamamlanır Windows başlatılır.

Sorunu tam olarak anlayamadım
Monitöru aciyorum ilk sinyal yok diyor sonra uyku moduna geciyor diyor sonra aciliyor kapanincada ayni yaziyi veriyor

Anakartın geç açıldığı için yapıyor kardeşim.merak etme sorun yok yani xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,910
Üyeler
188,672
Son üye
Metehan57
Geri