merhaba ben sistemi yeni dizmiştim monitorde ilk bişey yoktu sonra pcyi açarken sinyal yok diyor ardından uyku moduna geçiyor diyor yazılar çıktıktan sonra anına açılıyor açılmada sıkıntı yok ama bu yazılar neden çıkıyor acaba
Bende de sinyal yok diyor, sonra açılıyormerhaba ben sistemi yeni dizmiştim monitorde ilk bişey yoktu sonra pcyi açarken sinyal yok diyor ardından uyku moduna geçiyor diyor yazılar çıktıktan sonra anına açılıyor açılmada sıkıntı yok ama bu yazılar neden çıkıyor acaba
Neden oluyor acaba biraz takıntılıyım ya nasil çözebilirizBende de sinyal yok diyor, sonra açılıyor![]()
Valla bir ara takmıştım araştıracam deyip duruyordum sonra takmadım herhangi bir sorun yaşamadım.Neden oluyor acaba biraz takıntılıyım ya nasil çözebiliriz
Kablodan olabilirmi acabaValla bir ara takmıştım araştıracam deyip duruyordum sonra takmadım herhangi bir sorun yaşamadım.
Çözümünü bilmiyorum .d
Monitörde falan kabloda sorun yok, bundan eminim. Eğer öyle olsa PC'yi kullanırken aniden sinyal yok falan demeliydi. Kaç zamandır.Kablodan olabilirmi acaba
Aynen o zaman neden olabilir acabaMonitörde falan kabloda sorun yok, bundan eminim. Eğer öyle olsa PC'yi kullanırken aniden sinyal yok falan demeliydi. Kaç zamandır.
Bilemiyorum ama önemli olmayan bir şey.Aynen o zaman neden olabilir acaba
Monitöru aciyorum ilk sinyal yok diyor sonra uyku moduna geciyor diyor sonra aciliyor kapanincada ayni yaziyi veriyorBIOS'un ardından sistem görüntü vermeyi keser ve monitörde sinyal yok yazısı çıkar daha sonra boot işlemi tamamlanır Windows başlatılır.
Sorunu tam olarak anlayamadım
Ekran kartın ne?Monitöru aciyorum ilk sinyal yok diyor sonra uyku moduna geciyor diyor sonra aciliyor kapanincada ayni yaziyi veriyor
Rtx 2060 super gaming xEkran kartın ne?
Anakartın geç açıldığı için yapıyor kardeşim.merak etme sorun yok yani xdmerhaba ben sistemi yeni dizmiştim monitorde ilk bişey yoktu sonra pcyi açarken sinyal yok diyor ardından uyku moduna geçiyor diyor yazılar çıktıktan sonra anına açılıyor açılmada sıkıntı yok ama bu yazılar neden çıkıyor acaba