Yardım MONİTÖRde Çizgi Problemi var. Ürün Yeni

Reaksiyon skoru
53
Merhaba bugün Vatandan ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR aldım ve yeni açtım. Ama monitörde böyle çizgi çıktı.
Direkt iade mi edeyim yoksa yazılımsal bir problem mi?
1758321549372.webp
1758321560315.webp

Ben iade derim. Fiyat artı ve istemiyorsan, değişim.

iade et hocam. yeni aldıysan paran erimemiştir direk paranı da alabilirsin. yerine başka monitör de teklif ediyolar çoğunlukla seninkinden dandik gene de teklife bak ona göre karar ver

iade et hocam. yeni aldıysan paran erimemiştir direk paranı da alabilirsin. yerine başka monitör de teklif ediyolar çoğunlukla seninkinden dandik gene de teklife bak ona göre karar ver
İade talebi açtım yurtiçi kargo üzerinden. Birebir aynısını veriyorlar mı mağazaya gidince hocam?

İade talebi açtım yurtiçi kargo üzerinden. Birebir aynısını veriyorlar mı mağazaya gidince hocam?
Vatan müşteri hizmetlerini arayıp bu konu için soru sordum. Müşteri temsilcisi sanki karşıdaki şahıs 10 yıllık arkadaşı gibi tavır yaptı. Sistemde öyle bir şey var mı diye cevap verdi. Bende ona bilmediğimi söyledim. Direkt iade edin kurtulun kusurlu üründen. Aklınızda olsun

Eğer ürünün aynısı varsa değişim talep edebilirsiniz, yoksa muadil bir ürün vermeleri gerekir diye biliyorum. Tabii bunun yerine ücret talep etme hakkınız da var. Seçim size kalıyor.

Konu ile alakasız olacak ama bir sorum var;
Konuda ismi geçen monitörü mü tercih etmek daha mantıklı yoksa asus rog strix xg27acs seçmek daha mantıklı?

muhtemelen aynısını verirler. daha düşük model teklif ederlerse asla kabul etme. paranı al geç o durumda. eğer sadece düşük model teklif edilirse tüketici hakem heyetinde hakkını arayacağını belirt, dişli görünürsen seve seve istediğini yaparlar

Biraz geç güncelleme olacak farkındayım.
Eski monitörü İade kodu ile iade ettim ve mağazaya gidip aynı fiyattan aynı monitörü aldım. İnternetteki fiyat ile mağaza fiyatı ve taksit seçenekleri aynıymış. Ayrıca ölü piksel testleri vs. tüm monitör testleri mağazadaki personeller gayet güzel yaptılar. İlgi alakaları iyi idi. Vatandan ürün alıyorsanız imkanınız varsa mutlaka mağazadan alın derim.

Geri