Cw sesi genel olarak performansa bir etkisi olmadığından firmalar tarafından arıza olarak görülmüyor ama değişim imkanınız var ise kesinlikle değiştirin duruma göre artma ihtimali de var sesin ayrıca .SELAMÜN ALEYKÜM
Bugün yebi monitör aldım cw sesi var sağ alt tarafta joystik olan kısımdan kulağımı yaklaştırınca fark ettim normalmidir zararı olurmu monitörde olması yoksa değiştiriyimmi.
Ölü piksel çıkmadığı için sevinmiştim değiştirmeye değermi ses artarmı kullandıkça.Cw sesi genel olarak performansa bir etkisi olmadığından firmalar tarafından arıza olarak görülmüyor ama değişim imkanınız var ise kesinlikle değiştirin duruma göre artma ihtimali de var sesin ayrıca .
Tahmini olarak konuşuyorum kesin bir şey diyemem ama artma ihtimali var bunun dışında neticede sıfır ürün değiştirme imkanı var iken neden uğraşasınız ki ha yeni gelen üründe ölü piksel çıkar ona bir şey diyemem ama ben olsam kesinlikle değişim isterdim . Monitörü nereden aldınız acabaÖlü piksel çıkmadığı için sevinmiştim değiştirmeye değermi ses artarmı kullandıkça.
Vatandan aldım zaten ölü piksel çıkarsa getir değiştiririz dedi ama cw sesi olacağı aklımdan hiç geçmedi açıkcası.Tahmini olarak konuşuyorum kesin bir şey diyemem ama artma ihtimali var bunun dışında neticede sıfır ürün değiştirme imkanı var iken neden uğraşasınız ki ha yeni gelen üründe ölü piksel çıkar ona bir şey diyemem ama ben olsam kesinlikle değişim isterdim . Monitörü nereden aldınız acaba
Hangi monitör bu hocamSELAMÜN ALEYKÜM
Bugün yebi monitör aldım cw sesi var sağ alt tarafta joystik olan kısımdan kulağımı yaklaştırınca fark ettim normalmidir zararı olurmu monitörde olması yoksa değiştiriyimmi.
Hangi monitör bu hocam
Ölü piksel için değiştiririm dedide cw için demediydi zaten psu da cw sesi var az da plsa çok kafama takmıyorumda sesi artar diye tedirginim.Ben uğraşmazdım şahsen değişim olup olmayacağı belli değil ve yeni gelen monitörde ölü piksel çıkabilir
Gittim bugün değiştirnek için fazla diretmedim açıkcası değiştirmek için dedşm kullandıkça çoğalırmı hayır dedi çoğarlısa getirsem olurmu dedim olur dedi.Normal değil içine sinmiyorsa değiştirebiliyorsan değiştir yada ücret iadesi al bence.
O dediği hikaye iş oralara gelince kabul etmiyorlar başından savmış seni.Ayrıca çoğalma ihtimali var olayı sıcağı sıcağına hallet edeceksen sonradan sıkıntı çıkar yok bana göre sıkıntı olmaz idare ederim diyorsan hiç kurcalama devam et.Bence.Gittim bugün değiştirnek için fazla diretmedim açıkcası değiştirmek için dedşm kullandıkça çoğalırmı hayır dedi çoğarlısa getirsem olurmu dedim olur dedi.